Muntatge de José Ortega Cano amb José Fernando i una imatge de Paco Ortega
GENT

El nebot de José Ortega Cano decideix parlar i aclareix el problema amb José Fernando

El nebot de José Ortega Cano ha trencat el seu silenci respecte a la seva presumpta estafa amb José Fernando

El nebot de José Ortega Cano s'ha atrevit a trencar el silenci i ha aclarit la seva implicació en la presumpta estafa del qual està acusat, juntament amb José Fernando.

El fill del torero també s'ha vist en seriosos problemes, cosa que ha sigut tot un gerro d'aigua freda per a la família. Sobretot ara, que el jove ja havia encarrilat el seu camí.

Així, tant Paco Ortega com José Fernando tenen problemes molt seriosos amb la justícia. I més després d'haver estat acusats d'un delicte d'estafa, pel qual poden ser condemnats fins a 6 anys de presó.

De la mateixa manera, també tenen l'obligació de tornar els diners defraudats. Tot i que, fins ara, José Ortega Cano ha donat la cara pel seu fill i l'ha defensat d'aquestes acusacions.

Captura de Paco Ortega, nebot de José Ortega Cano, a 'Y ahora Sonsoles'

“La veritat, és que José Fernando no hi té res a veure”, donava la cara pel jove. “Depèn d'altres coses. Ell no sap res de res”, assenyalava contundent.

“O sigui, facin el favor de no parlar de José Fernando!”, manifestava furiós. “José Fernando és una persona que necessita ajuda, d'acord?”, afegia.

Ara el seu nebot Paco Ortega ha decidit fer un pas endavant i aclarir aquest problema. A tots dos se'ls acusa de perpetrar estafes utilitzant cotxes com avals. I, per fi, han trencat el silenci a Y ahora Sonsoles.

El nebot de José Ortega Cano trenca el silenci sobre el seu problema amb José Fernando

En total, serien 13 vehicles amb un deute que puja a 80.000 euros. Un deute que estarien intentant resoldre com més aviat millor.

A més, sembla que tant el pare del Paco com José Ortega Cano estaven al corrent del problema que ha salpicat els seus fills. I ara que el cosí de José Fernando ha decidit parlar sobre el tema, ell insisteix que és innocent.

Història de l'Instagram de Gloria Camila on apareix el seu germà, José Fernando Ortega

Tot i això, sí que admet que les coses no s'han fet bé a la seva empresa i se sent estafat per tercers.

A més, el jove assegura que ha anat tornant els diners i que ha intentat arreglar les coses amb els afectats. Encara més, el principal afectat seria un gran amic de tots dos, per la qual cosa tot porta cap a un camí força delicat.

Sobretot, perquè l'última cosa que volen Paco Ortega i José Fernando és fer mal a la dona del seu amic, que va morir fa un temps.

Tot apunta que la principal acusació es basaria en el fet que el Paco va saber aprofitar molt bé l'amistat amb el marit de l'afectada, ja que utilitzaven cotxes per fer préstecs.

➡️ Gent

Més notícies: