Muntatge amb Eduardo Noriega amb una imatge del seu germà Juan Canal
GENT

Destapen la manera com Eduardo Noriega va descobrir que Juan Canal és el seu germà

Eduardo Noriega acaba de descobrir qui és Juan Canal

Eduardo Noriega està en boca de tots després que hagi sortit a la llum que té un germà de ni més ni menys que 87 anys. Una notícia que l'actor va rebre de la manera més impactant.

Aquest home, anomenat Juan Canal, assegura que és el primer fill de Pío Noriega, fruit de l'affaire romàntic amb una empleada de la llar quan ell tenia 19 anys i ella 36.

De fet, Juan Canal explica que va passar 20 anys internat en un orfenat, fins que el seu pare va decidir enviar-lo a Cuba.

Just al mateix temps que Pío Noriega es casava per primera vegada amb Marina Roig, amb qui va tenir un altre fill que porta el seu mateix nom.

Captura d'Eduardo Noriega amb el seu germà Juan Canal

Després de la mort de la seva primera dona, Noriega refà la seva vida amb Maria Teresa Gómez, amb la qual va tenir cinc fills més. I Eduardo Noriega en seria el menor.

Així, Juan Canal ha explicat que fa temps que intenta que el seu pare el reconegui com el seu fill. Almenys, fins que el 2018 finalment van aconseguir fer-se la famosa prova d'ADN i el resultat demostrava que, efectivament, podria ser germà d'Eduardo Noriega en un 99,9%.

Tot i això, cal destacar que el 13 de desembre de 2022 el Jutjat de Primera Instància de Santander sentenciava en contra de Juan Canal. D'aquesta manera, asseguraven que el cas ja s'havia jutjat fa 30 anys i no es podia reobrir.

La curiosa forma en què Eduardo Noriega es va assabentar

Encara que Canal aportés una prova d'ADN. Tot i això, ell no ha cessat en la seva lluita per aconseguir aquest reconeixement personal.

De fet, Eduardo Noriega es va assabentar de qui era el seu parent durant un acte benèfic. "Una germaneta de la caritat em comunica que anomenarien Eduardo representant d'Unicef per al nord d'Espanya", explicava Juan Canal.

Primer pla de l'actor Eduardo Noriega mirant a càmera amb cara somrient

Una ocasió en què ell va aprofitar per acostar-se a l'actor. "Abans d'anar-se'n el vaig saludar, va venir al meu costat i vam estar xerrant una mica al teatre. Li vaig dir qui era i es va quedar gelat", ha revelat a Espejo Público.

Aquí, els germans van poder tenir un acostament i fins i tot van passar diverses hores parlant. Però, segons explica Juan, sembla que Noriega no està gaire disposat a donar-li una oportunitat.

"Vam estar dues hores parlant i va ser una conversa per part meva molt agermanada, cristiana, familiar, però ell va ser molt sec, no em va somriure en cap moment", s'ha lamentat sobre això.

De moment, Noriega no s'hi ha pronunciat encara que, tal com ha manifestat el seu suposat germà, la seva única intenció és restituir l'honor de la seva mare.

➡️ Gent

Més notícies: