Muntatge d'Amador Mohedano i José Ortega Cano
GENT

A José Ortega Cano no li tremola el pols en parlar de la salut d'Amador Mohedano

José Ortega Cano respon molt tranquil a les preguntes que la premsa li ha fet sobre Amador Mohedano

Durant les seves darreres intervencions, hem pogut veure José Ortega Cano molt nerviós quan la premsa li ha preguntat pels seus suposats problemes econòmics. Tot i això, aquest cap de setmana, després de la missa pel 18è aniversari de la mort de Rocío Jurado, la seva actitud ha estat totalment diferent.

Tant és així que no ha tingut objeccions a parlar sobre l'actual estat del seu cunyat, Amador Mohedano, després de confirmar-se que la seva salut s'ha vist afectada per l'anèmia. “Jo l'he vist i l'he vist bé físicament”, ha assegurat amb fermesa i tranquil·litat.

Unes declaracions que s'han produït després que la reportera d'una coneguda agència de notícies hagi deixat al descobert una reveladora dada sobre l'exmarit de Rosa Benito.

Imatge de José Ortega Cano somrient a l'homenatge a Rocío Jurado

Tal com ha assegurat la periodista, els mitjans de comunicació no han pogut captar cap imatge d'Amador Mohedano després d'aquest homenatge. A més, segons ha transcendit, el germà de Rocío Jurado va estar durant tot l'acte apartat de José Ortega Cano i la resta de la seva família.

Una informació que Amador Mohedano s'ha encarregat d'aclarir. A través d'un missatge d'àudio que va enviar a Marisa Martín-Blázquez, ha explicat els motius pels quals no va poder estar al costat de la resta dels éssers estimats.

“Vaig portar el control del so de la missa i el so és just a sota de l'altar. A més, és que està amagat”, es pot sentir dir a l'Amador Mohedano. Un àudio que ha estat emès a Fiesta.

Amador Mohedano amb el cap baix, un barret blanc, una jaqueta marró i les ulleres de sol al pit darrere d'una cortina vermella

José Ortega Cano ha reaparegut molt més tranquil durant l'homenatge a Rocío Jurado

Aquest dissabte, 1 de juny, José Ortega Cano s'ha reunit a Chipiona amb altres membres d'aquest mediàtic clan per commemorar la mort de ‘la més gran’. I encara que hi ha hagut alguna sonada absència, el torero ha estat acompanyat per David Flores Carrasco, Gloria Camila i Amador Mohedano.

Després de finalitzar aquest homenatge anual, els mitjans de comunicació no han trigat a acostar-se a ell per fer-li algunes preguntes relacionades amb la seva família. Moment en què dretà s'ha mostrat molt més tranquil que en les seves darreres intervencions públiques.

Després d'assegurar que ha “vist bé” Amador Mohedano malgrat la seva anèmia, José Ortega Cano no ha tingut objeccions a pronunciar-se sobre la delicada situació del seu cunyat.

A principis d'any va sortir a la llum l'últim problema de l'ex de Rosa Benito amb l'Agència Tributària. Segons va transcendir en aquell moment, el germà de ‘la més gran’ podria perdre la part de la finca Los Naranjos si no abona els 247.000 euros que li reclama aquest organisme.

José Ortega Cano amb els braços creuats, ulleres de sol i vestit de ratlles amb la mà de David Flores Carrasco a l'espatlla amb pol blanc

Per això, aquest dissabte, José Ortega Cano no ha tingut cap problema a respondre a les qüestions que li ha fet la reportera d'Europa Press en relació amb aquest tema.

Quan li ha preguntat si ha tingut l'oportunitat de parlar amb Amador Mohedano sobre la seva situació econòmica, el dretà ha estat molt clar sobre això: “Ara parlarem”.

A més, José Ortega Cano ha assegurat que tant ell com la resta d'aquest mediàtic clan estan disposats a ajudar-lo amb el seu problema amb Hisenda. “Sí, és clar que sí. Sens dubte, perquè l'estimem molt”, ha afegit a continuació.

En aquest moment, la comunicadora ha volgut saber si el torero estaria disposat a participar en la subhasta de Los Naranjos per “donar-li un cop de mà” al seu cunyat si finalment fos necessari.

“Jo ara mateix no t'ho puc dir, perquè no conec el tema gaire a fons. En el curs del dia, m'assabentaré millor”, ha respost José Ortega Cano sense entrar en detalls.

➡️ Gent

Més notícies: