Imatge de la iaia Angeleta, la iaia influencer
GENT

L'Angeleta, l'àvia influencer de 92 anys que ha robat el cor a tot Catalunya

L'Angeleta s'ha convertit en la primera influencer de 92 anys

La iaiaAngeleta s'ha convertit en la revolució d'Instagram. Es tracta d'Angeleta Coromina Roca, una dona de 92 anys, que està triomfant Instagram. Va arribar a la xarxa social gràcies al seu nét, en Jordi, que va saber veure de la seva àvia una oportunitat per reconèixer la gent gran.

En Jordi li va crear el perfil el passat mes d'abril, i en tan sols sis mesos ja acumula més de 35 mil seguidors. Tal com ha publicat VilaWeb, al principi a l'Angeleta li feia por estar a Instagram, però ara està completament fascinada.

L'Angeleta ha trencat els estereotips. Ha demostrat que les xarxes socials no són només per als joves, sinó que els avis també es poden fer un lloc a la xarxa.

Angeleta segueix els passos de Pilarín Bayés

Destaca la seva naturalitat i saviesa. Als seus 92 anys, ha aconseguit crear-se una comunitat a Instagram. Més de 35 mil persones segueixen diàriament allò que fa.

Les seves publicacions destaquen per la naturalitat. I és que l'Angeleta parla de tot. Un dia penja un vídeo parlant sobre el romanç que va tenir amb el seu marit, i un altre sorprèn els seus seguidors amb un vídeo que condueix.

L'Angeleta no té un perfil de seguidors concret, sinó que els seus vídeos han aconseguit captar l'atenció de totes les generacions. S'ha convertit en la besàvia de la xarxa social, perquè tal com diu ella, per a àvia ja hi ha Pilarín Bayés.

Porta una vida de jubilada normal, cada tarda es reuneix amb els “diputats” del poble, els seus amics. Tot i que són una mica més joves que ella, es reuneixen per parlar de tot.

Tot i que encara no dona crèdit de l'èxit que està rebent, a Instagram ha trobat una altra manera de veure la vida i de reconèixer la gent gran.

"Som una societat que tenim els gossos al sofà i els avis a la residència. No dic que sigui el cas de tots, però aquesta gent ha treballat tant, amb una vida plena de canvis... Sí, és un reconeixement a la iaia, però també a tota una generació", va indicar en declaracions per a VilaWeb.

Tot això ho ha aconseguit gràcies al seu nét, en Jordi, que va tenir la idea de crear-li el perfil. Amb 92 anys, l'àvia de Roda de Ter, Osona, ha aconseguit robar-li el cor a milers de catalans.