Fotomuntatge amb una imatge de fons d'uns anells i al capdavant Neus Rossell i Jair Domínguez

GENT

El motiu pel qual Jair Domínguez i Neus Rossell es neguen a passar per l'altar

Jair Domínguez i Neus Rossell, d''El búnquer' de Catalunya Ràdio, no tenen entre els seus plans casar-se

Jair Domínguez és, des de fa uns quants anys, una de les cares visibles de l'Està passant, el programa d'humor de TV3 que, fins fa poc, era presentat per Toni Soler. Tot i això, l'humorista feia el salt el 2020 a Catalunya Ràdio amb El búnquer, juntament amb Peyu i Neus Rossell.

De fet, era en aquest mateix programa de ràdio on Jair Domínguez i Neus Rossell acabaven enamorats. Tots dos es convertien en parella després de diversos mesos treballant junts. Una relació que mai no han amagat, com es pot veure a les imatges que, sovint, pengen junts a les xarxes socials.

Tot i això, després d'una entrevista a la parella al podcast A què juguem, revelaven un detall desconegut que no passava desapercebut per l'audiència de TV3 i de Catalunya Ràdio.

Jair Domínguez i Neus Rossell: per què es neguen a casar-se?

Jair Domínguez i Neus Rossell han dit que no passaran per l'altar. Així ho asseguraven el febrer de l'any passat al podcast A què juguem. I és que, després de ser preguntats sobre el possible casament, ells confirmaven que no ho tenien en els seus plans, almenys, de moment.

De fet, tant Jair Domínguez com Neus Rossell van assegurar que no els agraden els casaments. "El casament té molta cosa al darrere, de protocols i de coses que no...", començava la parella de Jair. "Ajuntar gent sempre és bonic, gent a qui estimes i ja està. Però això no és un casament".

Per això el d'Està passant de TV3 acabava informant que, "si algun dia s'ha de fer alguna cosa, farem una cerimònia de 'no ens casem'. Però convidant la gent igualment".

"No ens interessen els casaments"

A més, Jair Domínguez i Neus Rossell han donat el motiu concret pel qual no es casaran, almenys en el sentit estricte de la paraula. I és que no els agrada que la gent hagi de pagar quan van de convidats a un casament.

"Hi ha darrere dels casaments una cosa que no ens agrada gens, que és que la gent hagi de pagar", confirmava Jair Domínguez. "No feu pagar la gent per anar als vostres casaments. Deixeu en pau la gent, no marqueu l'agenda de les persones".

Tot i això, malgrat no passar per l'altar pròximament, Jair Domínguez i Neus Rossell continuen feliços amb el seu projecte de parella, i també al capdavant d'El búnquer a Catalunya Ràdio.

➡️ Gent

Més notícies: