Fotomuntatge d'Alexia Putellas amb un cor trencat de fons
GENT

Alexia Putellas revela un secret de la seva vida i ens temem mal d'amors

Alexia Puetllas ha compartit una imatge a través de les seves xarxes socials i sense voler-ho ens ha revelat quina podria ser la seva situació sentimental

El 2023 està a punt d'arribar al seu final i és moment de fer balanç. Per aquest motiu, la plataforma musical Spotify, ha permès als seus usuaris fer un rànquing amb les cançons que més han escoltat aquest any. Es tracta de les cinc cançons més escoltades al llarg del 2023.

Ja se sap que a l'era de les xarxes socials, són molts els que no dubten a compartir amb els seus seguidors petites parts de la seva vida privada. D'aquesta manera, han estat molts els que han volgut compartir el rànquing amb les cançons més escoltades d'aquest any.

Una d'elles ha estat Alexia Putellas. I sense saber-ho, ens hauria pogut revelar un secret sobre la seva vida amorosa. Les cançons que escoltem diuen molt sobre el moment vital que estem vivint o sobre el nostre estat d'ànim.

Just fa uns dies publicàvem una notícia relacionada amb això. Ens preguntàvem per què Alexia Putellas i la seva suposada parella, Olga Ríos, ja no pujaven fotos juntes. Doncs potser la mateixa Alexia ens ha donat la resposta sense pretendre-ho.

Alexia Putellas: mal d'amors?

Alexia Putellas ha compartit a les seves xarxes socials el rànquing de les cançons que més ha sentit aquest 2023. I curiosament totes parlen sobre el desamor i el mal d'amors. Són les següents:

'Cupido' (Tini), 'El Merengue' (Manuel Turizo), 'Clavaito' (Chanel i Abraham Mateo), 'El Tonto' (Lola indi i Quevedo) i 'Amargura' (Karol G).

La cançó de 'Cupido' ha estat la més escoltada per la blaugrana. Aquest és un paràgraf de la seva lletra: "¿Qué nos pasó? Que cuando estábamos bien se complicó. Que nos queríamos tanto y ahora no. Cupido tiró la flecha y la cagó. ¿Qué le pasó?".

Passa el mateix amb la de Manuel Turizo, la segona cançó de l'any més escoltada per Alexia Putellas. "Estoy cansao de pensarte con el pecho roto. Hay sol, pero hace frío desde que no estás. Me paso tomando, mirando tus fotos. Queriendo borrarlas, pero no me da". I el mateix amb la resta. 

Tot apunta que no ha estat un bon any, sentimentalment parlant, per a la futbolista. I és que amb aquestes cançons, Alexia Putellas ens estaria dient molt sense dir res. En aquest punt queden molts interrogants per resoldre. Ho deu haver fet intencionadament?

Alexia Putellas Spotify
El rànquing de les cançons més escoltades per Alexia Putellas aquest any. | Instagram, @alexiaputellas

Alexia Putellas no felicita Olga Ríos

A més, hem pogut saber que fa just dos dies que va ser el 30è aniversari d'Olga Ríos. Així ho va publicar ella mateixa a través del seu compte d'Instagram. Doncs bé, Alexia Putellas, si més no públicament, no l'hauria felicitat.

Cap de les dues han confirmat ni desmentit res. Però amb tots aquests indicis, tot apuntaria que haurien posat punt final a la seva relació. Una relació que, si es jutja per les cançons d'Alexia Putellas, no hauria acabat del tot bé.