Captura d'un primer pla d'Ana María Aldón al programa 'Fiesta' amb expressió trista

El moment exacte que va marcar un abans i un després a la vida d'Ana María Aldón

Ana María Aldón va decidir canviar de vida després de viure una cosa molt complicada

La vida d'Ana María Aldón ha canviat molt els darrers anys. La dissenyadora de moda ha trobat el seu lloc dins de la televisió, i no té cap objecció a l'hora de sincerar-se amb l'espectador.

Aquesta nova Ana María Aldón té molt poc a veure amb aquella dona reservada que defugia completament de les càmeres i no volia saber res dels platós de televisió. Sens dubte, des de la seva ruptura amb José Ortega Cano, l'espectador està coneixent l'autèntica Aldón.

Abans que el seu matrimoni amb Ortega Cano acabés, Ana María es va embarcar en una aventura que va marcar un punt d'inflexió a la seva vida. Ahir, la col·laboradora se sincerava a Festa sobre el moment exacte que va canviar la seva vida: el seu pas per Supervivientes.

Supervivents va marcar un abans i un després a la vida d'Ana María

Si alguna cosa ha demostrat la tertuliana en aquests darrers temps, és que no té inconvenient a sobreexposar la seva vida privada davant dels mitjans. Abans de llançar-se a la gran aventura d'Hondures, però, el perfil mediàtic d'Aldón era ben diferent.

Captura d'Ana María Aldón mentre li rapen els cabells a 'Supervivientes 2020'
La participació a 'Supervivientes' va canviar la vida d'Ana María Aldón | Mediaset

En aquell moment, Ana María era molt cauta a l'hora de parlar sobre ella o sobre el matrimoni amb Ortega Cano. La dissenyadora ho té clar, la decisió d'anar a Supervientes la va prendre "perquè encara em quedava amor propi".

Molt emocionada, i contenint les llàgrimes, Aldón va remarcar que va acceptar la proposta del reality després de rebre una dura humiliació. Davant la sorpresa d'Emma García, Aldón es confessava. “No ho saps ni tu ni ningú, només ho sé jo”, confirmava.

Posar rumb als Cayos Cochinos “va ser una necessitat després d'una humiliació". "Jo vaig decidir que hi havia coses que havien de canviar”, va ressaltar a Fiesta.

Per a Anna Maria no va ser gens fàcil prendre aquesta decisió, sobretot a causa de la seva mare, ja que és una persona d'edat avançada. “Em va portar a prendre la decisió d'anar-me'n i vaig ser capaç de deixar aquí família. La meva mare tenia una edat que jo havia d'estar d'alguna manera, ja que no podia físicament”, confessa.

Ara, mirant enrere, Ana María té clar que "no me'n penedeixo de res". “Jo era conscient que m'havia de canviar la vida”, assegura.

Fotografia d'Ana María Aldón durant el seu pas per 'Supervivientes 2020'
Ana María Aldón va canviar la seva postura amb els mitjans després del seu pas per 'Supervivientes' | Mediaset

A més, el seu pas per Hondures la va ajudar en un aspecte amb què estava lluitant des de fa molt de temps. "Des de l'any 2013 vaig estar prenent antidepressius fins que vaig arribar a Supervivientes que el doctor va arribar a treure-me-la a poc a poc", ha confessat.

Ana María Aldón, radiant en la nova etapa d'enamorada

Ana María Aldón travessa una etapa brillant ara mateix, i això és, en gran part, que el seu cor torna a estar ocupat. La televisiva trobava l'amor a Eladio, un empresari asturià amb qui ja està compromesa.

Post d'Ana María Aldón a Instagram amb la seva parella amb les cares juntes en un restaurant a la platja el 17 de juliol de 2023
Ana María Aldón, molt enamorada d'Eladio | @anamariaaldon, Instagram

La col·laboradora de Fiesta assegura que Eladio ha estat qui ha tornat l'alegria i la felicitat a la seva vida. "M'ha donat moltes coses. Em fa tan feliç i estic tan segura…”, va lliscar al programa.