Muntatge de fotos de la cantant Shaila Dúrcal en primer pla plorant i una imatge d'ella amb la sogra
GENT

Troben els sogres de Shaila Dúrcal, víctimes de l'huracà Otis a Mèxic

Shaila Dúrcal i el seu marit, Dorio Ferreira, han viscut un dels pitjors moments de les seves vides

Després del pas de l'huracà Otis a Mèxic, que s'ha cobrat la vida de 27 persones, els sogres de Shaila Dúrcal passaven a formar part de la llista de desapareguts. Shaila i el seu marit, Dorio Ferreira, han viscut moments de veritable angoixa i dolor al no saber-ne el parador.

La pròpia Shaila compartia amb tots la situació tan desesperant que estaven vivint. Des de l'arribada de l'huracà, la família va estar sense comunicació i sense saber on eren els pares de Dorio.

Afortunadament, el programa Fiesta era l'encarregat de revelar ahir que, finalment, havia estat trobats amb vida. Sens dubte, una notícia molt esperada i amb què la família ha pogut donar punt final a aquesta terrible situació.

Troben els sogres de Shaila Dúrcal amb vida després de l'huracà Otis

L'huracà Otis ha estat un fenomen que ha arribat a portar imponents pluges torrencials, destrossant-ho tot al seu pas i deixant zones catastròfiques i incomunicades. L'huracà, que ha descarregat la seva violència més gran a Alcapulco, ha estat devastador i s'han arribat a registrar vents de 330 quilòmetres per hora.

Captura d'un edifici d'Acapulco, Mèxic, devastat per l'huracà Otis
L'huracà Otis s'ha cobrat la vida de 27 persones a Mèxic | Mediaset

Era la germana de Shaila Dúrcal, l'actriu Carmen Morales, que es pronunciava sobre l'angoixant situació que vivia la família. Els sogres de Shaila Dúrcal formaven part de la llista de desapareguts. "Els pares del meu cunyat viuen a Acapulco i no tenen comunicació des que va passar l'huracà Otis", revelava l'actriu.

Després de conèixer-se la notícia, Shaila no trigava a pronunciar-se públicament, mostrant el dur moment que estava vivint tota la família. La cantant va assegurar que feia "més de 24 hores que no sabien si estan bé o no”.

Amb aquesta situació, la cantant i el seu marit estaven disposats a posar rumb a Mèxic, ja que amb prou feines els arribava informació a Espanya. "Es volen anar la setmana que ve cap allà per això, perquè no hi ha comunicació i volen ajudar perquè està Acapulco destruït. No hi ha comunicació, no se sap res i és molt desesperant, la veritat”, va confessar la germana gran de Dúrcal.

Ahir, el programa Fiesta confirmava la millor notícia possible: havien trobat els pares del seu marit. Tot i que no es van esplaiar gaire en els detalls, tot sembla indicar que es troben bé.

Shaila Dúrcal té un enllaç molt estret amb els sogres

La cantant va contreure matrimoni amb Dorio Ferreira fa 15 anys. Des de llavors, han format una de les parelles més estables i consolidades del panorama social espanyol.

Però, a més, tal com hem pogut veure gràcies a les xarxes socials, Shaila Dúrcal també manté una gran relació amb la sogra.

En una de les seves publicacions més emotives amb ella, a què es refereix afectuosament com "mami xula", la cantant li dedicava unes paraules. "Perquè tu ets la mare que tinc ara en aquesta terra meravellosa. Et celebro sempre la meva mami xula bella. T'estimo", escrivia

Ara, tota la família pot respirar tranquil·lament després de conèixer la notícia que han estat trobats i haver pogut posar-s'hi en contacte.