Muntatge d'Ana María Aldón somrient i Isabel Pantoja amb el rostre neutre
GENT

La confessió que ha fet Ana María Aldón sobre la vida d'Isabel Pantoja

Ana María Aldón ha revelat al plató de 'Fiesta' una inesperada informació sobre l'estat de la tonadillera

Ana María Aldón ha compartit amb tota l'audiència de Festa una informació molt reveladora sobre l'estat d'Isabel Pantoja. Aquest diumenge 22 d'octubre, la dissenyadora de moda s'ha assegut en aquest plató per revelar tot allò que sap sobre l'actual salut de la tonadillera.

Les últimes hores, han vist la llum diverses informacions sobre la seva vida. El passat 17 d'octubre, Antonio Rossi va revelar a A veure que durant el casament d'Isa i Asraf, la cantant estava sent atesa en un centre mèdic de Còrdova:

Antonio Rossi mirant a càmera somrient a Ja és migdia
Antonio Rossi va assegurar que Isabel Pantoja havia acudit a una clínica de Còrdova | Mediaset

"Ella va sortir de Cantora el diumenge anterior al casament, perquè dilluns tenia a Còrdova un ingrés hospitalari en un centre d'especialitats. Ha passat tota la setmana fent-se proves mèdiques".

A més, les últimes hores també s'ha parlat de les seves darreres voluntats. Segons ha transcendit, l'artista ja ha explicat com vol que sigui el seu funeral: molt discret i sense la presència dels fills . Una informació a què Isa Pantoja no ha trigat a reaccionar.

Ara, i després de conèixer alguns dels seus problemes de salut, tots els focus s'han tornat a posar sobre Isabel. Per això, aquest diumenge 22 d'octubre, durant la seva intervenció a Fiesta , Ana María Aldón no ha tingut cap problema a compartir tot allò que sap amb els seus companys de plató.

Ana María Aldón revela una inesperada dada sobre Isabel Pantoja: "L'entorn està molt preocupat"

Ana María Aldón ha revelat tot el que sap sobre la salut d'Isabel Pantoja . Una informació que, segons sembla, ha arribat a les orelles gràcies a l'entorn més proper de la cantant.

Aquest diumenge 22 d'octubre, Emma García i la resta del vostre equip han rebut la visita d'una persona molt especial. Després del que va passar durant les noces d'Isa i Asraf, Aneth ha decidit donar la cara públicament.

Després de parlar sobre la seva relació amb la influencer, tots els focus s'han posat sobre la tonadillera. A través d'un vídeo, el programa ha resumit tots els problemes de salut que ha experimentat Isabel els darrers anys.

Muntatge amb les cares d'Isabel Pantoja i Ana María Aldón somrients
Ana María Aldón assegura que l'entorn de la tonada és molt preocupat per ella | GTRES, e-noticies.cat

Tot i que es desconeixen els motius de la seva última visita a l'hospital , entre altres coses, ha patit agorafòbia, depressió, ansietat o problemes musculars.

Per això, després de veure aquest vídeo, la presentadora s'ha dirigit directament a Ana María Aldón. Segons sembla, la dissenyadora té en poder seu informació en exclusiva sobre l'estat de la cantant:

"L'entorn més proper està molt preocupat perquè ella s'ha tornat molt hermètica, especialment, des que va venir de la gira per Amèrica. Des d'aquí, no aixeca cap emocionalment parlant".

Aquesta gira a què ha fet referència Ana María Aldón és la mateixa en què Anabel Pantoja va trobar l'amor amb el fisioterapeuta de la seva tia.

A més, la col·laboradora ha assegurat que el cercle més proper a Isabel "pensa que allò que no l'està deixant avançar ni tirar endavant, és el gran deute que té". "És el que l'està turmentant força", ha afegit a continuació.

Primer pla de Marisa Martín-Blázquez amb rostre seriós
Marisa Martín-Blázquez proporciona més informació sobre això | España Diario

Pel que fa a problemes de salut, Ana María Aldón ha deixat molt clar que “no és tan greu com es planteja o es pot pensar”. En aquest moment, la seva companya Marisa Martín-Blázquez ha volgut compartir amb tota l'audiència de Festa una informació que ha arribat a les orelles:

"No és tan greu, però sí que és cert que ella al principi va tenir molta preocupació perquè sí que podria haver estat una cosa molt delicada". A més, la periodista ha aclarit que Isabel Pantoja no passa per un bon moment personal.

I és que, a la constant preocupació que té, la tonadillera ha hagut de sumar altres problemes com el seu deute amb hisenda o “el seu estat de malestar general”.