Muntatge de Jessica Bueno i Jota Peleteiro posant somrients quan eren parella amb la recent imatge del futbolista amb el seu amic Faisal Buresli
GENT

La dolorosa ruptura de Jessica Bueno i Jota Peleteiro abans de la seva conversió a l'Islam

Jota Peleteiro ha anunciat la seva decisió de convertir-se a l'Islam, cosa que pot afectar els fills que té en comú amb Jessica Bueno

Jota Peleteiro s'ha convertit en el protagonista del dia després que hagi decidit convertir-se a l'Islam. Una notícia que ens ha agafat a tots per sorpresa i que arriba en un moment força controvertit per a l'exfutbolista, sobretot pel que pot suposar per als seus fills.

La ruptura de Jota Peleteiro i Jessica Bueno, amb dos fills pel mig, va ser bastant complicada i gens idíl·lica. I més amb rumors d'infidelitat per part de Peleteiro, que van anar cobrant cada cop més força.

Jota Peleteiro i Jessica Bueno posant junts amb el rostre seriós

A més d'una guerra silenciosa que s'instaurava entre tots dos en xarxes socials, amb atacs continus d'una part cap a una altra. De fet, Jessica se sincerava al respecte durant el seu pas per GH VIP, on explicava certs detalls molt dolorosos sobre la seva ruptura.

"Hi ha coses lletges que ningú sap", se sincerava Jessica amb els seus companys. "A mi em van estar assetjant, m'enviaven fotos amb la meva roba interior, amb el meu pijama", relatava la model.

Captura de Jessica Bueno i Luitingo al debat final de GH VIP

"Jo surto de casa meva i l'endemà ja hi havia una altra persona dormint al meu llit", es lamentava sobre això. "D'això hi ha un munt de coses. A mi em fa tanta pena… Em va afectar tant perquè jo posava la mà al foc per ell. Això no ho vaig pensar mai".

Jota Peleteiro es converteix a l'Islam

"Pensava que era impossible després de tot i de tants anys", argumentava molt dolguda. I és que malgrat tot el que va anar esbrinant sobre el pare dels seus fills, ella mai va deixar de preocupar-se per ell.

Ara, les vides de tots dos han pres un rumb molt diferent. Per part seva, Jessica Bueno ha aconseguit recuperar la il·lusió al costat de Luitingo, del qual no pot estar més enamorada. Tots dos es van conèixer a GH VIP i l'espurna no trigava a sorgir entre ells.

Captura de Jota Peleteiro i el seu amic Faisal Buresli molt somrients

Mentre que, en el cas del seu ex, Jota Peleteiro torna a ser al punt de mira després que hagi anunciat la seva conversió a l'Islam.

Després de passar un temps amb el seu amic kuwaiti Faisal Buresli, on es va sentir molt ben acollit, sembla que Jota ha decidit acollir els seus costums i tradicions. Un fet que li ha canviat totalment la vida.

D'aquesta manera, hem pogut veure un vídeo en què Peleteiro pronuncia unes paraules en àrab per tramitar la seva conversió a l'Islam. Una decisió que els seus fans àrabs han rebut amb gran alegria.

"Benvingut a l'Islam, germà" o "qualsevol cosa que necessitis som aquí per a tu", li han escrit.

➡️ Gent

Més notícies: