Primer pla de Mercedes Milá amb rostre seriós al comiat de 'Sálvame Deluxe'

Mercedes Milá reacciona a l'última foto de Kiko Hernández amb Fran Antón

Mercedes Milá ha tingut diferències amb Kiko Hernández, però les ha deixat enrere

Fa 12 anys Mercedes Milá va tenir un problema amb Kiko Hernández, li va plantar cara a Sálvame Deluxe i van mantenir una tensa conversa. "Ets molt mala persona, t'encanta fer mal i acabaràs amb tothom", li va dir sense cap pudor. Les diferències entre ells no van començar aquí, van començar molt abans, quan Kiko Hernández va sortir de Gran Hermano.

Kiko Hernández va revelar davant Jorge Javier Vázquez que Mercedes se li va acostar en un local i va ser molt poc agradable amb ell. “Una vegada en una discoteca es va acostar a mi i em va dir: 'Em fas fàstic, noi' i jo li vaig dir que li tenia una admiració terrible. Ella em va dir: 'Em fas fàstic, xaval, i, si arribo a saber que ets aquí, me'n vaig' i se'n va anar”.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Tot això ha quedat enrere i Mercedes ha reaccionat a l'última foto que Kiko ha publicat de Fran Antón, el seu futur marit. L'antic col·laborador de Sálvame està a punt de passar per l'altar i, mentrestant, gaudeix de l'estiu en família. Ha cridat molt l'atenció que Milá li hagi enviat un missatge tan afectuós després dels conflictes que han tingut.

Milá ha dit a Hernández: “Quina preciositat de foto”. Els seus conflictes formen part del passat; és evident que han començat una nova amistat. Això sí, al seu moment Kiko va assegurar que tenia un concepte molt concret de la periodista perquè havia estat molt dura.

Captura del perfil d'Instagram de Kiko Hernández amb la foto de les filles i Fran Antón, ressaltant el comentari de Mercedes Milà
Mercedes Milá felicita Kiko Hernández | instagram , Instagram @kikohernandeztv

Mercedes Milá signa la pau amb Kiko Hernández

Tothom parla de la reacció de Mercedes, encara que és cert que les seves últimes trobades amb Kiko no han estat tenses. Tot i això, el tertulià continua insistint que l'encreuament que van tenir en aquella discoteca el va deixar marcat.

Primer pla de Kiko Hernández parlant a càmera amb el rostre seriós a 'Sálvame'
Kiko Hernández es va sincerar sobre Mercedes Milá | Mediaset

“No plori, però em vaig quedar molt tocat perquè és com si caigués algú a qui tenia molt amunt”, va explicar a Telecinco. “Em volia morir, em vaig quedar petitó, si sabés el respecte que et vaig infondre davant de tanta gent. No és conscient de l'admiració que sentim i hi seguirem sentint”.

Milá s'ha convertit en una de les grans defensores de Sálvame després de la seva desaparició de Telecinco. Va ser l'última entrevistada de Viernes Deluxe, el mateix programa en què va dubtar del problema de salut que va tenir Kiko.

Primer pla de Mercedes Milá, enfadada durant la seva entrevista a 'Sálvame Deluxe' a Telecinco
Mercedes Milá és una gran defensora de 'Sálvame' | Mediaset

Ara la relació és bona i ella li ha enviat un missatge per Instagram per felicitar-lo per la foto de Fran Antón. Això sí, mai no podran negar que han travessat situacions compromeses.