Primer pla d'Antonio David Flores amb cara seriosa a les portes del jutjat

Antonio David Flores esgota la paciència de Marta Riesco després de l'últim moviment

Antonio David Flores ha compartit un nou missatge sobre el seu passat amb Marta Riesco

Antonio David Flores va trobar una bona oportunitat a YouTube per respondre els atacs que rebia per part de Telecinco. Després del documental que va protagonitzar Rocío Carrasco, van deixar de comptar amb els seus serveis i el van convertir en una cara polèmica. Flores, cansat de guardar silenci, va decidir llançar-se a les xarxes i deixar-se estimar pels seus seguidors, coneguts com “la Marea Blava”.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Antonio David Flores està tenint molt d'èxit com a 'youtuber' i no només parla de la seva vida privada, de fet, guarda les distàncies. Prefereix generar un altre tipus de contingut, però recentment ha fet una excepció i aquest moviment no li ha semblat bé a Marta Riesco. La periodista ha esclatat a Twitter i l'ha atacat després d'una frase molt controvertida que ha pronunciat.

Antonio David diu que “en els tres darrers anys” ha comès “errors” i tots han recordat Marta Riesco i Olga Moreno. Alguns creuen que indirectament diu que no hauria d'haver trencat amb Moreno, que en aquests moments té una altra relació. Riesco ha reconegut que està molt dolguda, ja que no esperava sentir el seu ex dir que es penedia de la relació.

Captura del canal de YouTube d'Antonio David Flores amb ell en directe
Antonio David Flores ha donat noves declaracions | YouTube

“Si tu et penedeixes de les teves decisions, imagina't jo que he perdut la meva feina i he fet que la meva mare emmalaltís. Jo també et vull dir que em vaig equivocar. Tant jo com tota la meva família ens vam empassar les mentides”, li ha escrit a Twitter.

Antonio David Flores i el seu polèmic moviment: 'Els errors més grans'

Antonio David, segons el punt de vista de Marta Riesco, no ha fet un bon balanç dels seus darrers anys. La 'influencer' creu que el seu ex “és un pocavergonya” i l'ha acatat, ja no té tanta paciència com abans. Recordem que l'ha protegit fins al final, fins i tot quan no estaven junts.

En un primer moment ningú no entenia aquest moviment, però ara hi ha noves teories. Ha quedat demostrat que guardaven les formes, però realment no tenien bona relació després de la ruptura.

Muntatge d'Antonio David Flores plorant i Marta Riesco enfadada
Marta Riesco ha respost a Antonio David Flores | España Diario

Marta va publicar el resultat de la denúncia que Antonio David va posar a Mediaset, favorable per a ell, i va assegurar que se n'alegrava. Ara pensa que també estava equivocada.

“Jo també m'he equivocat, no soc perfecte, he comès els errors més grans de la meva vida en els darrers anys. Però la vida està per això, per aprendre dels errors, créixer personalment i, si tens salut, poder-los esmenar”, ha dit ell. Aquesta frase ha obert un conflicte del qual es farà ressò.

Imatge de Marta Riesco, feliç, posant al photocall de la festa d'estiu de Cuore
Marta Riesco ja no guarda silenci | GTRES

Els moviments d'Antonio David no han agradat a Marta, començant pel primer que va fer després de trencar amb ella. Riesco assegura que li va demanar una altra oportunitat, que ella el va rebre a casa seva i que tot anava bé. Segons el seu relat, Flores va desaparèixer de sobte i sense donar explicacions, un gest que, juntament amb l'última hora, ha esgotat la seva paciència.