Marta Chávarri seriosa al carrer

Marta Chávarri, trobada sense vida al seu domicili als 62 anys

Una autòpsia haurà de determinar la causa de la seva mort

Marta Chávarri, la que va ser marquesa de Cubas i mare d'Álvaro Falcó, ha mort als 62 anys en circumstàncies estranyes. La dona hauria estat trobada morta al seu domicili a primera hora d'aquest divendres, 21 de juliol.

La seva assistenta va ser la persona que va trobar el cadàver. Segons confirmen fonts de l'entorn familiar a Vanitatis, l'equip mèdic que es va desplaçar fins a la seva casa, no va poder fer res per salvar-li la vida.

Marta Chávarri amb ulleres de sol al carrer
Marta Chávarri va ser marquesa de Cubas | Europa Press

De moment, encara no ha transcendit la causa de la seva mort i es preveu que sigui necessària una autòpsia per determinar-la. “Marta Chávarri era molt jove, tenia 62 anys i, a més, vivia tranquil·lament”, assenyala Pepe del Real.

“No sabem si ha tingut un problema cardíac, si tenia alguna malaltia… Li ha hagut de passar alguna cosa a casa seva mentre estava sola”, afegia Ana Rosa Quintana.

Marta Chávarri havia estat àvia recentment

Marta Chávarri donava la benvinguda fa poc més d'un mes a la petita Philippa, la filla que ha tingut Álvaro Falcó amb Isabelle Junot.

Álvaro Falcó i Isabelle Junot, els actuals marquesos de Cubas, eren dos dels rostres més perseguits pels paparazzis al nostre país. Sobretot per l'interès que despertava ella, ja que havia triat continuar el camí de la màxima discreció a la seva vida privada.

Els marquesos de Cubas van contraure matrimoni el passat 2021 i va ser un dels esdeveniments més esperats de la premsa del cor. En gran part ho va ser per la reaparició pública de Marta Chávarri, després de vint anys apartada de tot focus mediàtic. I va fer per acompanyar el seu fill, Álvaro Falcó, a l'altar.

Marta Chávarri al carrer amb els braços plegats
Marta Chávarri va acaparar moltes portades | Europa Press

Així va ser la joventut de Marta Chávarri, una de les dones més famoses d'Espanya

Filla del diplomàtic Tomás Chávarri -Marquès de Santo Floro- i de Matilde Figueroa, va néixer l'1 d'agost del 1960. Amb 17 anys es va instal·lar a Madrid, on va tenir diverses relacions romàntiques fins que una la va enfrontar amb la seva millor amiga, Beba Fernández de Longoria.

Fins que va conèixer Fernando Falcó, marquès de Cubas, que era 21 anys més gran que ella. Pel que sembla, Chávarri somiava amb acaparar portades i ser tota una estrella mediàtica. De fet, les males llengües asseguren que tenia gelosia de la seva cunyada Isabel Preysler, casada amb el marquès de Griñón.