Primer pla de Mercedes Milà amb el rostre serio
GENT

Mercedes Milá admet el que molts pensen sobre les eleccions del 23J

Mercedes Milá no s'ha pogut resistir a comentar el resultat dels comicis

Mercedes Milá és una periodista atentíssima a l'actualitat i a qui li agrada donar la seva opinió sobre els temes més candents. Així, els darrers dies ha parlat de la pròxima paternitat de Bertín Osborne i de l'actuació dels directius de Mediaset. I, com no podia ser altrament, també ha donat el seu punt de vista sobre els resultats electorals del 23 de juliol.

Mercedes ha fet servir les xarxes socials per parlar dels comicis. Les seves paraules han reflectit el que molts ciutadans pensen sobre allò que ha passat. En concret, que han estat unes eleccions úniques fins ara.

Mercedes Milá parla clar i net sobre les eleccions generals

Mercedes Milá ha comprovat, com tothom, que els darrers comicis han donat sorpreses. Sí, perquè el PP no ha aconseguit la victòria folgada que s'esperava i no pot sumar amb VOX per governar. Tot alhora que Pedro Sánchez ha aconseguit més vots i escons per al PSOE que l'ocasió anterior i pot tornar a formar govern.

Aquesta situació ha estat tota una alegria per a aquells que no volien la ultradreta al capdavant del país. Ara bé, també ha estat una decepció per als que apostaven per Feijóo, com és el cas d'Ana Rosa.

Alhora, ha propiciat que es visqui una nit mai vista on els dos 'grans partits' han estat en seriosa pugna pel triomf fins a l'últim moment. I precisament això és el que, com molts espanyols, pensa Mercedes: ha estat una vetllada històrica.

Pedro Sánchez i Alberto Núñez Feijóo
Mercedes Milá ha compartit la seva impressió després de conèixer el resultat electoral | TVienes

Milá ha utilitzat les seves xarxes socials per compartir aquesta opinió, exactament ho ha fet a Instagram amb la fotografia d'una mosca, al costat de la qual ha escrit: “Tant de bo ser una mosca a la paret dels partits, com diuen els anglesos a fly in the wall, per sentir i veure tot el que aquestes hores està passant en aquests despatxos. Sí, com si fos un Gran Hermano”.

“Reconec que sempre m'ha interessat la política. Vaig voler estudiar la carrera de Ciències Polítiques, però no va poder ser i vaig optar per Periodisme que, de fet, s'assemblen molt”.

A això hi ha afegit: “En aquests moments, la política amb majúscules és la protagonista. Quan escric això, encara no sabem qui governarà el nostre país en aquestes eleccions absolutament històriques. Insisteixo, una mosca a la paret”.

Mercedes Milá comparteix opinió amb molts seguidors

L'expresentadora de GH té la mateixa idea que nombrosos ciutadans. Ha estat una nit única històricament per aquest duel a foc entre els dos principals partits, quan es vaticinava un fracàs estrepitós del PSOE.

Tot i que també ho ha estat per altres raons: perquè el país ha dit 'no' a tenir un govern amb representació de la ultradreta. Al contrari que en altres estats europeus, aquí s'ha frenat el feixisme. I això que les campanyes de mentides i la forta pressió mediàtica de certs programes han fet tot el possible perquè això no passés.

Mercedes Milá en el programa 'Sálvame Deluxe' del dia 14/07/2023
Mercedes Milá comparteix el seu punt de vista amb molts ciutadans | Telecinco

Mercedes ha vist que molts dels seus fans estan d'acord amb el seu punt de vista. De fet, li ho han deixat de manifest amb comentaris com ara “Quines eleccions més importants hem viscut. Espanya ha frenat la ultradreta de ple”.

En aquesta mateixa línia hi trobem: “El més important és la caiguda de l'extrema dreta, això sempre s'ha de celebrar” i “Al meu parer, veig aquesta nit dues notes molt importants. Primer, que l'esquerra ha estat unida. Segon, que s'ha bloquejat la ultradreta”.

També s'hi uneixen aquests: “El més important és que hem parat el feixisme, al final no som tan ximples” i “El feixisme no passarà”.