Primer pla de Gianmarco Onestini posant amb rostre seriós en un photocall

Gianmarco Onestini, ex d'Adara Molinero, decideix parlar i envia un avís a Bosco

L'italià no ha callat i ha parlat sobre la relació d'Adara Molinero amb el jove

Des que es va fer oficial la relació entre Adara Molinero i Bosco, la veritat és que s'ha generat un considerable interès en les exparelles d'aquesta primera.

Principalment, Rodri Fuertes ha estat qui més ha cridat l'atenció per ser l'últim xicot oficial de la concursant de Supervivientes 2023.

Tot i això, hi ha una altra persona que també ha estat objecte d'atenció mediàtica pel mateix motiu. Ens referim a Gianmarco Onestini, que va ser company d'Adara Molinero a GH VIP i, després, la seva parella.

Recentment, l'exparella d'Adara Molinero ha satisfet la curiositat de la premsa en parlar clar i net sobre aquesta relació. Això sí, ja us avancem que les paraules que ha dedicat el jove a la parella del moment han generat força sorpresa…

Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiu a la final de 'Supervivientes 2023'
L'exconcursant de 'GH VIP' s'ha pronunciat sobre la relació d'Adara Molinero amb el jove | Mediaset

Gianmarco Onestini es pronuncia sobre l'idil·li d'Adara Molinero amb Bosco

Fa uns dies vam conèixer què opina realment Rodri Forts sobre la relació d'Adara Molinero amb Bosco Martínez-Bordiú a l'estrena de la pel·lícula de Barbie. El noi va parlar amb els mitjans, però va decidir no revelar gaire, simplement hi va expressar: “Estaran coneixent-se, s'agradaran”, així evitava entrar en més detalls.

Seguint la mateixa línia que l'influencer, recentment, Gianmarco Onestini també es va veure embolicat en aquest compromís quan els mitjans li van preguntar sobre el festeig d'Adara Molinero amb el jove.

“Jo no estic per consells, et dic la veritat, no sé ni com estic jo. Sentimentalment, consell no tinc per a ningú”, deia al principi sense voler parlar obertament.

Tanmateix, al final, després de tanta insistència per part de la premsa, l'italià no ho va poder evitar i es va acabar mullant.

Adara Molinero i Gianmarco, besant-se en GH Vip
Tot i que la seva ruptura amb Adara Molinero va acabar malament, l'italià li desitja el millor | Telecinco

“Sincerament, no ho sé. No m'importa gaire, però, si estan contents, que estiguin contents. Honestament, estic en una altra etapa de la meva vida, això és un assumpte de fa quatre anys, per mi ja està més que tancat”, explicava rient.

Això sí, la sorpresa va venir quan l'exconcursant de Supervivientes 2021 va enviar contra tot pronòstic un missatge a la feliç parella.

“Però, si estan contents, que hi vagi tot fenomenal. Els envio un petó”, tancava les seves declaracions.

És evident que el model ha deixat enrere aquesta “enemistat” que mantenia amb Adara Molinero després que tots dos trenquessin la seva relació.

De fet, ell mateix ha confessat que només té bons desitjos per a ella i la seva nova parella.