Muntatge de fotos de Meghan Markle i Carles III, tots dos en primer pla i amb rostre somrient

GENT

Meghan Markle canvia de plans en descobrir la veritat sobre la malaltia de Carles III

Buckingham ha emès un comunicat per explicar la veritat sobre Carles III i Meghan Markle ha actuat en conseqüència

Meghan Markle ha estat a punt de canviar d'opinió, però després del comunicat de Buckingham ha fet un pas enrere. Un mitjà britànic va assegurar que la família reial estava preparant el funeral de Carles III perquè la seva malaltia no avançava de manera favorable. Aquest rumor va arribar a Califòrnia i Meghan va acceptar la petició del príncep Harry, que li va demanar que viatgessin junts al Regne Unit.

L'última vegada que Meghan Markle va anar a Londres i va visitar la seva família política va ser el setembre del 2022. El funeral de la reina Isabel II va ser un esdeveniment massa important per absentar-se, així que l'actriu no va tenir més remei que ajupir el cap. Va aprofitar el moment per deixar-se fotografiar amb els Prínceps de Gal·les a Windsor, però la seva relació amb ells no és bona.

Muntatge de Meghan Markle seria vestida de negre, el príncep Enric seriós amb corbata i Carles III somrient

Meghan es nega a participar en cap muntatge i se sent profundament ofesa amb la Casa Reial. La veritat és que Buckingham tampoc ha ajudat a suavitzar la situació, sobretot després de l'última cosa que ha passat. Markle ha fundat un negoci d'alimentació i l'equip que hi ha darrere de Carles III ha llançat al mercat un producte molt semblant.

El rei d'Anglaterra s'ha vist obligat a passar a l'acció i ha anunciat que reprendrà la seva agenda la setmana que ve. Amb aquest gest vol desmentir que el seu estat de salut sigui preocupant i això ha fet que Meghan es relaxi. The Sun ha confirmat que la dona del príncep Harry, després de conèixer la veritat, es nega a viatjar a Anglaterra per visitar el seu sogre.

Meghan Markle amb rostre neutre, mirada de banda i un abric i guants marrons

La mentida sobre Carles III que va preocupar Meghan Markle

Meghan Markle estava preocupada perquè va donar per certa la informació que van difondre diferents mitjans anglesos. Van assegurar que el càncer de Carles III era cada cop més delicat. Aquesta és la raó per la qual suposadament van començar a fer certs tràmits.

El rei Carles sempre ha seguit una estratègia de comunicació molt pràctica, així que ha tallat els rumors d'arrel. Els reis d'Anglaterra visitaran un centre dedicat a lluitar contra el càncer per donar visibilitat a aquesta trista malaltia.

El rei Carles III seriós mirant fixament

“Per ajudar a marcar aquesta fita, el rei i la reina faran una visita conjunta a un centre de tractament de càncer dimarts que ve, on es reuniran amb especialistes mèdics i pacients. Aquesta visita serà la primera en una sèrie de compromisos externs que la Majestat durà a terme en les pròximes setmanes”, informen.

Aquest pas endavant ha fet que Meghan i el príncep Harry es quedin a Califòrnia. Les notícies són bones, així que es poden permetre el luxe de continuar lluny de la Casa Reial. De moment es mantenen ferms a la decisió que van prendre el 31 de març del 2020, quan van renunciar a la seva presència institucional.

➡️ Gent

Més notícies: