Muntatge de fotos de primer pla de Lolita Flores amb rostre seriós i Àngel Llàcer amb rostre somrient
GENT

Lolita Flores perd la por i aclareix com ha aconseguit treballar amb Àngel Llàcer

Llàcer és company de Lolita a Antena 3, que acaba de reconèixer que va trucar a la cadena perquè li donessin feina

Àngel Llàcer ha preocupat els seus fans després de fer públic el problema de salut a què s'està enfrontant. Després d'un viatge al Vietnam, el comunicador català va descobrir que tenia un bacteri intestinal que provocava greus molèsties. Lolita Flores ha donat l'últim comunicat respecte a la salut del seu company i ha aprofitat per explicar com va aconseguir treballar amb ell.

Lolita Flores sempre s'ha caracteritzat per la seva sinceritat, de fet ha estat ella mateixa la que ha reconegut els seus problemes econòmics. Fa unes hores ha concedit una entrevista a Antena 3 i ha explicat que va obtenir un lloc a Tu cara me suena gràcies al seu esforç. Insisteix que mai no li ha tremolat el pols a l'hora de demanar feina, per això va contactar amb el programa per oferir-se com a membre del jurat.

Primer pla d'Àngel Llàcer al plató de Tu Cara Me Suena

Lolita va haver d'esperar un any perquè li van proposar de ser concursant i ella no va voler ser-ho. Ara és una de les estrelles del concurs i gaudeix d'una relació excel·lent amb l'Àngel Llàcer. Assegura que el seu company està molt millor i que pròximament reprendrà les funcions professionals perquè el seu estat és favorable.

“És una cosa que m'alegraria moltíssim perquè a Tu cara me suena, encara que hi ha molta gent vàlida, com Sílvia Abril que va estar l'altre dia i ho fa molt bé, l'eslògan del programa és ‘pura vida’ i Àngel Llàcer és pura vida”.

Fotomuntatge d'Àngel Llàcer amb un teatre de fons

Lolita està encantada de compartir plató amb l'Àngel. “Sense ell estem una mica coixos, falta un puntal”, ha declarat a Y ahora Sonsoles.

Lolita Flores revela com va aconseguir la seva feina

Lolita Flores i Àngel Llàcer han format un equip molt atractiu per a l'audiència. La cantant insisteix que cal buscar les oportunitats, per això ella mai no es queda de braços plegats. “Jo estava amb el monòleg i em vaig oferir, vaig trucar, volia anar de jurat i em van proposar ser concursant, però ho vaig rebutjar”, comenta sobre el seu fitxatge per Tu cara me suena.

Manel Fuentes amb Carlos Latre, Lolita, Chenoa i Angel Llacer a Tu cara em sona

“Em van dir per a un altre any i l'any següent vaig començar cobrant molt poc, ara en cobro més, no em queixo. No em cauen els anells per dir-ho. El treball es busca, encara que siguem artistes i si has de trucar a una porta, doncs es diu, perquè el no ja el tens”.

La Lolita està animada perquè ben aviat es podrà retrobar amb l'Àngel. Aquest darrer reconeix que ha travessat una etapa difícil, de fet ha estat ingressat.

“He passat uns dies fatal amb molt mal de panxa, amb sang a la femta i cada vegada tenia més febre. Ha estat horrorós”, ha declarat Llàcer.

➡️ Gent

Més notícies: