Muntatge amb Joan Carles I amb una imatge de Letizia amb Felip VI

GENT

Joan Carles I reapareix amb un divertit pla molt lluny de Letícia i Felip VI

Joan Carles I ha pogut gaudir en companyia dels seus amics, molt lluny de Letícia i Felip VI

Joan Carles I ha volgut aprofitar molt bé la seva darrera visita a Espanya. Així, després de la breu trobada que l'emèrit va tenir amb el seu fill Felip VI, també ha volgut aprofitar per reunir-se amb amics.

Pare i fill coincidien a Vitòria. Així, van gaudir d'una breu trobada que només durava uns minuts.

La casualitat donava lloc que l'avió de Felip VI aterrés a Vitòria a causa del mal temps. I precisament, el jet privat de Joan Carles acabava d'arribar a Espanya procedent de Ginebra.

Imatge de Joan Carles durant la seva recent visita a les regates de Sanxenxo

Un cop més, l'emèrit ha volgut gaudir de les regates. Abans, però, ha hagut d'acudir a les habituals visites amb el seu metge. I, de passada, ha pogut compartir un bon àpat amb els amics.

De fet, l'emèrit sortia d'allò més somrient, i aprofitava per saludar tots els presents. Una salutació amb la mà que han captat tots els mitjans.

De moment, s'espera que el monarca romangui a Sanxenxo fins diumenge que ve, i la veritat és que ha demostrat que continua sent fidel a les seves velles tradicions.

Joan Carles I gaudeix d'un bon pla lluny de Felip VI

I una d'aquelles tradicions que li encanta mantenir, més enllà de gaudir amb les regates, és la de menjar i gaudir dels millors restaurants.

Concretament, aquesta vegada hauria gaudit d'una mariscada en un dels llocs favorits: la marisqueria D'Berto.

D'aquesta manera, malgrat que les sortides són cada vegada menys freqüents, no ha deixat de visitar el Club Nàutic.

El rei Joan Carles saluda amablement la premsa a Sanxenxo

Una visita que, curiosament, també coincideix amb la de la reina Sofia a Lugo dilluns passat, encara que la parella fa temps que no hi manté relació.

Tot i que, si escau, era un viatge per conèixer el funcionament del Banc d'Aliments de la ciutat. Labor, amb què està bolcada des de fa temps.

De moment, s'espera que sigui demà dijous quan comencin els entrenaments de les regates. I no sabem si algú més de la família reial els acompanyarà durant aquesta estada a Galícia.

La darrera visita de Joan Carles I al nostre país va ser fa un mes, quan un refredat li va impedir pujar al Bribón.

I, aquesta vegada, el rei s'ha tornat a allotjar a casa del seu gran amic, Pedro Campos. A més, també va coincidir amb la seva assistència al casament de Luis Martínez-Almeida, on es va poder reunir amb bona part de la seva família.

➡️ Gent

Més notícies: