Muntatge en primer pla d'Olga Moreno i Marta Riesco serioses

Marta Riesco rep la sentència definitiva sobre Olga Moreno: 'La dona de la seva vida'

Marta Riesco no s'esperava aquesta afirmació tan contundent

Marta Riesco està cada dia millor d'ànim després d'haver patit molt per la seva ruptura amb Antonio David. I això que aquest tràngol no ha estat gens fàcil i ha hagut de comptar amb el suport del seu entorn i també psicològic. Tanmateix, ja està deixant enrere el dolor, per això, s'ha atrevit a parlar obertament de la seva exparella.

A més a més, Marta Riesco també ha fet servir les xarxes socials per explicar realment si va trencar el matrimoni d'ell. Fins i tot, ha 'desemmascarat' la dona del malagueny, Olga Moreno.

Aquestes controvertides declaracions de la periodista han fet que ara rebi una sentència dura i definitiva. Una tuitera, afí a ell i a aquella que legalment encara és la seva dona, li ha deixat les coses molt clares. Li ha posat de manifest el paper que ella ha tingut a la vida de l'excol·laborador de Sálvame.

Marta Riesco està perplexa davant de l'afirmació tan contundent

Marta Riesco, després de trencar amb Antonio, no va voler entrar en gaires detalls sobre la separació ni sobre la vida que havia tingut al seu costat. A poc a poc, les coses han anat canviant i ella s'ha obert a donar detalls que han sorprès tothom. Així, ha relatat que Rocío Flores ha dinamitat la parella i que ell no té renys per enfrontar-se a la seva filla i dir-li que vol estar amb ella.

De la mateixa manera, l'exreportera de Fiesta també ha començat a carregar contra Olga. L'ha titllada d'haver mentit tothom sobre el seu matrimoni i, fins i tot, de no haver-se portat bé amb la família Flores. I aquests atacs a la sevillana han provocat que els defensors d'aquesta hagin decidit no quedar-se callats.

Primer plànol de Marta Riesco posant amb rostre seriós i una mà recolzada en el seu cap
Marta Riesco ha parlat darrerament del seu ex i de l'encara dona d'ell | @marta.riesco

Marta Riesco ha vist així que a les xarxes aquests fans de Moreno l'estan criticant. Especialment, hi ha hagut una tuitera, @mlucilarg, que li ha plantat cara amb contundència. Sí, li ha enviat un missatge que és tota una sentència i que la deixa en una posició dolorosa i complicada.

Exactament, la internauta ha dedicat a Riesco aquestes paraules: “Parlant de debò. Encara que et faci mal, la dona de la seva vida i la mare dels seus fills sempre va ser Olga. Tu no vas passar de ser-ne l'amant”.

“És així de trist i és així de dur, però és la realitat. I ho sento, perquè no m'agrada atacar una altra dona i prefereixo estar de broma, però la realitat és així”.

Marta està acostumada als atacs, encara que potser aquest li hagi dolgut especialment. És clar, perquè la deixa com una dona més a la trajectòria sentimental del seu ex.

Marta Riesco està rebent el suport de molts defensors

Marta Riesco no ha reaccionat directament a aquest tuit tan dur, però no ha calgut perquè els seus fans han sortit a defensar-la. Molts hi han contestat de manera igualment contundent. Un exemple és aquest missatge: “Doncs Olga et dic jo què és segons la teva opinió i això sí que és trist”.

“És una banyuda i una consentida. És la realitat que vosaltres voleu fer veure, quan era un matrimoni que no existia, era un paperot. Marta era soltera i feia el que li donava la gana, les explicacions a ell”.

Muntatge d'Antonio David Flores plorant i Marta Riesco enfadada
Marta Riesco està rebent el suport dels seus defensors davant del tuit sobre Antonio | e-noticies.cat

En aquesta mateixa línia trobem: “Crec que la dona de la vida 'del penes' no és cap. En tot cas, Rocío Carrasco, gràcies a la qual ha viscut aquests darrers 25 anys. Aquest ésser només s'estima ell mateix”.

Sense oblidar tampoc: “Moreno, la dona de la seva vida? Aquesta només va ser la còmplice i consentidora de banyes. Vaja, se'ls va posar de tota la vida de casats. Quins ingenus tots els que dieu que va ser la dona de la seva vida”.