Primer plànol de Marta Riesco posant amb rostre seriós i una mà recolzada en el seu cap

Marta Riesco publica una foto de Bosco Martínez-Bordiú que fa saltar les alarmes

Marta Riesco no esperava que se n'anés a generar aquest enrenou

Marta Riesco ha revolucionat les xarxes socials amb l'última foto que ha publicat al seu perfil d'Instagram. I és que, la reportera ha fet saltar totes les alarmes en compartir públicament una polèmica imatge de Bosco Martínez-Bordiú.

Fa un parell de dies, l'exreportera d'El programa de AR va acudir a un esdeveniment social important. Aquell dia, diverses cares conegudes del nostre país es van reunir per assistir a la premier de la nova pel·lícula de Misión Imposible.

Primer pla de Marta Riesco al photocall de 'Transformers'
Marta Riesco incendia les xarxes amb una inesperada fotografia de Bosco Martínez-Bordiú | GTRES

Tot i això, i encara que avui en dia no treballa per a cap mitjà, Marta Riesco va incendiar les xarxes socials amb una inesperada exclusiva.

"El Bosco ha assistit a la premier amb una dona que no era l'Adara. Sabeu amb qui ha vingut?", li va preguntar la periodista als seus seguidors, abans de revelar aquesta informació.

Va ser llavors quan Marta Riesco va confirmar que Bosco Martínez-Bordiú i Raquel Arias havien acudit junts en aquest important esdeveniment social. Com es podia esperar, els usuaris de les xarxes socials no van trigar a especular amb la possibilitat que entre ells hi hagués alguna cosa més que una bonica amistat.

Però, minuts després de compartir aquesta notícia amb els seus més de 188.000 seguidors, Marta Riesco va decidir eliminar aquesta instantània. Cosa que no va passar desapercebuda pels internautes.

Per això, i després de tot l'enrenou que s'ha generat, l'ex d'Antonio David ha decidit tornar a publicar la fotografia. A més, no ha tingut cap problema a pronunciar-se sobre tots secrets que s'amaguen darrere d'aquesta exclusiva.

Marta Riesco aclareix tots els dubtes

Després d'esborrar la foto de Bosco Martínez-Bordiú i Raquel Arias, Marta Riesco ha decidit tornar-la a publicar a les històries del seu compte d'Instagram.

"A veure, segons sembla, s'està embolicant amb les meves stories de reportera intrèpida", ha escrit Marta Riesco, mentre tornava a postejar la imatge de la discòrdia al seu perfil personal.

S'hi pot veure Bosco Martínez-Bordiú i la seva amiga, Raquel Arias, posant molt junts al photocall d'aquesta estrena cinematogràfica.

Captura de l'story de Marta Riesco on mostra a Raquel Arias i a Bosco Martínez-Bordiú junts a l'estrena de 'Misión imposible: Sentencia Mortal'
Marta Riesco comparteix en exclusiva una controvertida foto de Bosco Martínez-Bordiú | @marta.riesco

I, encara que a la fotografia no s'aprecia cap gest estrany, això no ha evitat que les xarxes s'hagin omplert de tota mena de comentaris i especulacions.

Per això, a Marta Riesco no li ha quedat cap altra opció que pronunciar-se. Fa unes hores, la comunicadora ha tornat al seu perfil per assegurar que va destapar "tota aquesta moguda sense voler-ho".

Tal com ha explicat la comunicadora, després del photocall oficial de l'esdeveniment, ella es va quedar fent fotos després que tothom acabés de posar. Va ser llavors quan va veure la Raquel i el Bosco arribar una hora més tard.

En aquest moment, Marta Riesco va fer una "prova fotografia" per immortalitzar aquest esdeveniment. Però, en cap moment, la seva intenció era fer saltar totes les alarmes sobre un possible afer entre ells.

Captura de l'story de Marta Riesco on fa un comunicat al seu Instagram
Marta Riesco explica per què va esborrar la instantània | @marta.riesco

"Vaig fer una prova fotogràfica que havien arribat tard i que ja no hi havia cap mitjà allà. Com havia de pensar que s'embolicaria tot això", ha assegurat, molt sorpresa per l'enrenou que s'ha generat.

A més, Marta Riesco ha volgut aprofitar l'ocasió per explicar el motiu pel qual va decidir eliminar aquesta imatge de les històries del seu Instagram:

"Raquel Arias em demana la foto en què surt amb Bosco Martínez-Bordiú i jo li passo. Llavors, em comencen a escriure diverses persones per dir-me que la meva examiga, la que m'ha estat deslleial, és la que ha vestit la Raquel".

Per això, tot just es va assabentar d'aquesta dada, Marta Riesco va decidir eliminar la imatge de les seves històries per no fer publicitat de la seva "examiga".

Finalment, i malgrat la seva enemistat amb la creadora deModaresilencia, la periodista ha optat per tornar a publicar aquesta imatge. A més, també ha compartit un vídeo en què apareix Bosco Martínez-Bordiú posant davant del photocall.