Primer plànol de Bosco Martínez-Bordiú amb rostre molt seriós en 'Supervivientes 2023'

Bosco Martínez-Bordiú confessa per fi si continua sent parella d'Adara Molinero

Bosco Martínez-Bordiú s'ha pronunciat sobre els rumors de ruptura amb la madrilenya

La teoria que a la relació amorosa de Bosco Martínez-Bordiú amb Adara Molinero s'hi podria haver unit una tercera persona en discòrdia està cobrant cada vegada més força.

Almenys això és el que asseguren les males veus. I és que, el desencadenant d'aquesta teoria va ser que Molinero va bloquejar a les xarxes socials una gran amiga de Bosco Martínez-Bordiú, cosa que va provocar que saltessin totes les alarmes.

S'ha sabut que aquesta amiga es tracta de ni més ni menys que de Raquel Arias, que es va convertir en una persona molt propera a Bosco Martínez-Bordiú durant Supervivientes 2023.

Però aquest sentiment d'alerta es va estendre més quan la filla d'Elena Rodríguez va llançar el missatge següent a Twitter: “hi ha dies en què a mi m'agradaria desaparèixer”.

Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiu a la final de 'Supervivientes 2023'
La noia va incendiar les xarxes socials amb la publicació d'aquest misteriós missatge | Mediaset

Així que, pel bloqueig a Arias i per aquest comentari desconcertant, és pel que tothom pensa que Bosco Martínez-Bordiú i Adara han trencat. Ara, un dels tres protagonistes d'aquesta història ha parlat per fi alt i clar sobre això.

Bosco Martínez-Bordiú aclareix si els rumors sobre la seva relació amb l'Adara són certs

Precisament, qui ha confessat tota la veritat sobre aquesta teoria ha estat el mateix Bosco Martínez-Bordiú, que, de fet, ha rebut aquesta notícia per sorpresa.

No tenia ni idea que aquesta teoria sobre que s'havia separat de Molinero estava sent tendència tant a les xarxes socials com a diferents mitjans de comunicació.

Plànol curt de Bosco Martínez-Bordiu amb rostre seriós a la palapa de 'Supervivientes 2023'
Bosco Martínez-Bordiú ha estat testimoni que aquest rumor ha corregut com la pólvora | Mediaset

Arran d'això, el nebot de Pocholo ha tingut molt clar que havia de fer un pas per revelar per fi si seguia sent parella de la jove. A la seva manera, és clar.

Tot tirant com sempre d'humor i ironia, Bosco Martínez-Bordiú es pronunciava sobre això a través del seu perfil de Twitter. El noi va adjuntar una foto en què apareixia el titular d'un mitjà que deia així: “Bosco oblida Adara Molinero amb aquesta col·laboradora de Telecinco i salten les alarmes”.

Davant d'això, Bosco Martínez-Bordiú va revelar el següent: “Digueu-me boig… però així per pensar en veu alta… jo crec… no sé eh ja em direu… jo crec que a la tercera o a la quarta potser algú s'ho creu”, afegia al costat d'emoticones amb cares de riure.

Amb aquestes paraules plenes d'ironia, Bosco Martínez-Bordiú va deixar entreveure que la notícia que s'havia distanciat d'Adara Molinero per culpa de Raquel Arias era falsa. Encara que, de fet, no va deixar ben clar si era certa la part que deia que havia trencat amb Molinero.

Sigui com sigui, no ens queda altra cosa que esperar que algú dels dos parli clar sobre aquesta situació i aclareixi de veritat tots els dubtes.