Primer pla de Patricia Pardo amb el rostre seriós

Telecinco pren una decisió amb Patricia Pardo després de l'últim d'Ana Rosa Quintana

El futur professional de Patricia Pardo, a l'aire?

Des que vam descobrir que El programa de Ana Rosa Quintana desapareixeria de la graella televisiva, s'ha especulat molt què serà dels professionals d'aquest espai matutí.

De fet, preocupava sobretot el futur professional de la mateixa Patricia Pardo, que fa més d'una dècada que col·labora en aquest format: primer com a reportera, després com a col·laboradora i, finalment, com a copresentadora.

I és que, en els casos de Joaquín Prat i Ana Terradillos, ja s'ha descobert que se situaran a la franja del matí de Telecinco. Però, de Patricia Pardo, no se'n sabia absolutament res, o almenys fins ara.

La veritat és que ha estat la revista Lecturas la que ha revelat per fi quina ha estat la decisió que ha pres la cadena amb Patricia Pardo. Seguiran comptant amb la gallega o no li quedarà altre remei que marxar a la cadena rival, Antena 3, com alguns dels seus companys?

Captura d''El Programa d'Ana Rosa' del 18 de maig de 2023, on Patricia Pardo amb rostre seriós
Després de molts anys a 'El programa de Ana Rosa', Patricia Pardo canviarà de feina | Mediaset

Patricia Pardo, així serà la seva nova professió

Setembre arribarà carregat de novetats i canvis dràstics a Telecinco. Una determinació que va prendre la cadena de Fuencarral amb l'objectiu de superar finalment aquesta crisi d'audiència que fa anys que arrossega.

Precisament, una de les tantes modificacions d'aquest grup audiovisual “afectarà” Patricia Pardo. Però, que ningú s'espanti, perquè ja us avancem que la presentadora no deixarà de ser una de les cares estrella de Telecinco.

Així és, Patricia Pardo continua a la casa per a la qual ha treballat durant més d'una dècada, però amb una clara diferència. Com que El programa Ana Rosa Quintana desapareix, Telecinco ha decidit incloure la gallega al seu nou matinal, Vamos a ver. 

Imatge de Joaquín Prat amb Patricia Pardo, tots dos presentant 'El programa d'Ana Rosa' a Telecinco
Patricia Pardo tornarà a presentar amb Joaquín Prat | Mediaset

Un programa que capitanejarà Joaquín Prat i que s'emetrà a les 11 del matí. D'aquesta manera, el rol de Patricia Pardo no canviarà gaire, ja que tindrà el mateix paper que feia en el format d'Ana Rosa.

A aquest duo de presentadors també se li unirà una altra professional que es posarà al capdavant de l'espai, Adriana Dorronsoro, una de les reporteres d'El programa de Ana Rosa.

De tot això, no hi ha cap dubte que Patricia Pardo estarà tremendament il·lusionada, però, potser, l'única pega que li ha posat és que se separarà d'Ana Rosa Quintana.

I és que, totes dues, que ja se sap que mantenen una excel·lent relació, estaran separades perquè treballaran a espais diferents: Ana Rosa estarà a TardeAR, on ocuparà la franja de la tarda, i Patricia Pardo s'encarregarà de Vamos a ver, a la secció de matí.