Primer plano de Diego Arrabal con unos cascos

Diego Arrabal salta a Antena 3 per anunciar una notícia que molt pocs oblidaran

Diego Arrabal ha tornat a la televisió després de mesos d'absència

Diego Arrabal és un fotògraf de la premsa del cor que durant molt de temps va ser col·laborador de Telecinco. Tot i això, fa mesos que la relació professional entre les dues parts va acabar i no precisament bé. Des de llavors, ell s'ha mantingut allunyat de la televisió i ha obert un canal a Youtube per donar exclusives i viure 'enfrontaments' amb famosos.

Arrabal, no obstant, les últimes hores ens ha sorprès i molt. Sí, perquè ha aparegut a Antena 3 per donar una nova informació que ningú tenia. Informació que a molts no ha deixat indiferent per girar al voltant d´una figura controvertida del nostre país.

Diego Arrabal apareix inesperadament a Atresmedia i dona una exclusiva

Diego Arrabal va ser un dels col·laboradors més controvertits de Telecinco i això va poder influir en què acabés la seva trajectòria en aquesta cadena. Això va passar fa molts mesos, i des de llavors havia desaparegut de la petita pantalla. Però, ara ha tornat i ho ha fet a la cadena rival d'aquella, a Antena 3.

El malagueny va anunciar hores abans de la seva aparició que intervindria al programa Y ahora Sonsoles. Així va optar per crear expectació i perquè els seus seguidors no es perdessin el seu retorn. Tornada que s'ha produït per les imatges que en exclusiva ha obtingut de Carmen Martínez Bordiú, la néta de Franco, amb un altre home que no era el seu xicot, el Tim.

Captura de 'Y ahora Sonsoles' amb imatges de Carmen Martínez-Bordiú i Diego Arrabal al programa el 3 de juliol de 2023
Diego Arrabal ha tornat a la tele per parlar de la seva exclusiva sobre Carmen Martínez Bordiú | Atresmedia

Diego Arrabal ha entrat en directe mitjançant videotrucada després que la presentadora, Sonsoles Ónega, el presentés. I ho ha fet així: “Diego Arrabal s'està rient d'escoltar-vos. Bona tarda, fotògraf que signa les imatges de Carmen Martínez Bordiú”.

Després, ell ha respost: “Em fa molta gràcia perquè després del que heu dit, ara em punxes i què dic jo. Si ja han confirmat que han trencat i tal. Però bé, la veritat és que, encara que jo no puc confirmar al 100% que ella no estigui amb el Tim, les imatges les hem gravades”.

"A més, és cert que fa moltíssim temps que no se'l veu en aquesta casa de Sintra".

Sonsoles Ónega amb un sobre a Antena 3 al seu programa Y ahora Sonsoles
Diego Arrabal ha entrat en directe a 'Y ahora Sonsoles' | Atresmedia

I Ónega ha contestat: “Doncs rodó i amb nanses, Diego. La informació que s'explica aquí, en aquest plató, sempre és bona. Això t'ho dic perquè ens anem entenent”.

“Llavors si Isabel diu que aquella ja no és amb  el Tim. I Nacho exposa que a ell se'l va veure sortir amb maletes fa tres mesos, això va a missa i amén”.

Paraules davant les quals el fotògraf no s'ha quedat callat: “Els anys que porta un treballant et donen olfacte. Moltes vegades no tenim aquesta informació exacta, però els moviments de la Carmen dels dies que l'hem estat seguint són sospitosos. A més, l'hem vista amb un home que la va recollir al restaurant, va entrar a casa seva i quan vam marxar, que era força tard, ell seguia a dins”.

“Potser estaven jugant a cartes. La vida de Carmen allà és un recés daurat. Als matins surt a passejar, la casa és en un lloc de luxe a primera línia de platja”.

D'aquesta manera, ha conclòs la connexió, que potser no és l'única que faci amb Antena 3. I és que la presentadora l'ha acomiadat dient: “Molt bonica la camisa, és mona per a la teva estrena. Gràcies i seguim en contacte”.

Diego Arrabal comenta el seu retorn a la televisió

El fotògraf malagueny, a la nit, ha fet un directe al seu canal en directe parlant de la seva tornada a la petita pantalla. Allà, a més de rebre les felicitacions dels seus seguidors, ha deixat clar què ha sentit amb aquesta acció. Ha confessat: “A mi em van ensenyar fa molts anys que cal ser on t'estimen”.

“A mi m'apassiona la meva feina, la de la fotografia i vídeo, i quan em van oferir això d'avui em va apassionar encara més. Sí, perquè es barreja la meva feina amb la televisió, que és un altre suport més per exposar la meva feina. I amb això ja em van guanyar, com també amb el fet que em van dir que seria apostar per la premsa rosa de tota la vida”.