Primer pla de Marta Riesco amb rostre seriós a la Passarel·la Cibeles

Marta Riesco revela què va passar amb Anabel Pantoja quan treballaven a Telecinco

Marta Riesco va protagonitzar un moment vergonyós amb Anabel Pantoja en ple directe

Marta Riesco està afrontant una nova etapa professional, després que hagi estat contractada com a columnista del mitjà IberoShow. A través de l'espai ella ha relatat, per exemple, com ha superat la ruptura amb el seu ex i fins i tot que ha tornat a tenir il·lusió. I ara hi ha parlat de la forta baralla que va tenir amb Anabel Pantoja quan eren companyes de Telecinco.

Marta ha relatat com va afrontar aquesta discussió en directe i fins i tot les conseqüències que aquesta va tenir per a ella en l'àmbit personal i laboral.

Marta Riesco dona detalls de la seva baralla a la televisió amb Anabel Pantoja

Marta Riesco parla sense embuts de la seva vida privada a l'esmentada columna en què escriu. I a l'última ha donat a conèixer els problemes de salut mental que ha patit. Encara més, ha fet referència a una situació que va viure mentre els afrontava: la seva baralla televisiva amb Anabel.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Durant l'emissió de Sálvame, el gener de 2022, l'ex d'Antonio David i la neboda de Pantoja es van enemistar i van protagonitzar un moment vergonyós. Moment que Riesco ha relatat així: “Estava a Vitòria exercint com a reportera en el cas Urdangarin. I, en ple directe, em van començar a increpar fins que vaig saltar i els vaig donar la carnassa que ells volien”.

“Vaig entrar a defensar-me de la quantitat de despropòsits que estaven parlant sobre mi. Hi havia una vintena de periodistes al meu voltant esperant Iñaki. Però, de sobte, quan van escoltar la meva discussió amb Anabel, que estava a plató, tots van començar a fotografiar-me i a perseguir-me mentre em feien preguntes”.

Primer pla d'Anabel Pantoja amb rostre de sorpresa al debat de 'La isla de las tentaciones'
Marta Riesco va viure un moment vergonyós amb Anabel | Mediaset

Marta ha confessat que “jo havia perdut els papers i els nervis i el programa havia rebentat en audiència amb la meva fatídica intervenció. Al meu cap només podia pensar que necessitava parlar amb la meva parella, però, aleshores, ell no em parlava i estava dormint a casa de la seva ex, a Màlaga. Això em matava diàriament”.

Riesco, tot seguit, ha qüestionat la productora per a la qual treballava en dos programes, Unicorn, per les decisions que va prendre després de la baralla esmentada. Ho ha fet en confessar que a El programa de AR se la va castigar fent que deixés Vitòria i tornés a Madrid. No obstant això, a Ya son las ocho li van indicar que estaria a plató com a col·laboradora.

Per això, ha admès que eren “ordres diferents des de la mateixa empresa. Mentre una decisió em castigava pel meu comportament, una altra m'enlairava i em convertia en la protagonista del dia. No entenia res, només em deixava portar pels uns i pels altres, no sentia ni patia”.

Primer pla de Marta Riesco sortint d'un centre de bellesa de Madrid
Marta Riesco ha deixat en dubte la productora per a la qual treballava | Europa Press

Marta Riesco: recordem amb detall el seu dia més vergonyós amb Anabel Pantoja a la televisió

Marta Riesco ha tornat a dotar d'actualitat la baralla que va viure en directe amb Anabel durant l'emissió de Sálvame i ara te la refrescarem. Va passar el 27 de gener de 2022. Marta va esclatar després que la jove Pantoja expliqués dies enrere que, durant un Nadal a Cantora, la reportera havia intimat amb una amiga.

Aquesta situació va fer que l'assenyalada anunciés que interposaria una demanda civil i penal contra la col·laboradora. I aquesta tibantor va rebentar, quan Marta, per petició de Kike Calleja, va accedir a parlar en directe sobre les mesures legals contra aquella. La reportera va afirmar: “La demandaré, tinc ganes de veure'm amb ella als jutjats”.

“Ella es creu que fa gràcia, encara que quan li dius alguna cosa a ella, plora, se'n va de plató, però a tu et fica el que faci falta, mentides i calúmnies”. Davant d'això, Anabel va matisar: “Doncs si que t'hauràs d'aixecar d'hora per treballar i pagar advocats. Per cert, la darrera vegada que m'amenaces”.

Marta Riesco va reaccionar afirmant: “És un honor aixecar-me a les 05:00 perquè soc a El programa de AR per mi mateixa. Tu per qui estàs?”. La resposta que va obtenir va ser aquesta: “Però si has intentat des de fa deu anys entrar a la tele. Porta'm on vulguis”.

I la reportera no va quedar callada: “Et portaré allà on vulgui la justícia, a un banc com la teva tieta”. Aquesta frase va provocar la indignació d'Anabel Pantoja que la va titllar de "mamarratxa" i "gata maula".