Primer pla de Marta Riesco a la premiere de 'Misión Imposible'

Marta Riesco confirma que està vivint el mateix que va patir Rocío Carrasco

Marta Riesco està rebent els mateixos atacs que va patir Rocío Carrasco al seu moment

Marta Riesco ha acudit a les xarxes per explicar que, segons el seu punt de vista, està rebent “assetjament mediàtic”. Assegura que la seva situació ha canviat, ha demanat ajuda i se sent amb força per explicar el que està passant. Una situació que ha recordat el que va viure Rocío Carrasco abans de protagonitzar el famós documental de Telecinco.

D'una manera o d'una altra, Marta Riesco ha patit el mateix que Rocío: a totes dues les han criticat durament. “Ara em sento forta per contestar aquesta colla de matxirulos que us heu ajuntat a YouTube”, ha revelat al seu Instagram. “No humilieu persones en bandada i en grup, que només us sentiu forts quan hi aneu en grup perquè no teniu valentia”.

Marta ha confirmat que la seva situació és idèntica a la que va viure Rocío Carrasco, pel que fa a mitjans de comunicació. L'exdona d'Antonio David va confessar que va intentar “llevar-se la vida” perquè no suportava les crítiques. Assegura que es va prendre un pot de pastilles i tots els periodistes es van alarmar, dient que havien après la lliçó.

Riesco ha fet al·lusió a aquest assumpte per deixar clar que ella està en la mateixa situació i que no cal arribar a aquest punt.

Storie de Marta Riesco a Instagram parlant des de casa el 18 de juliol de 2023 el
Marta Riesco ho ha explicat tot al seu Instagram | Instagram, @marta.riesco

“Si us preocupéssiu per la meva salut mental, deixaríeu d'esmentar-me de la manera com ho feu, però us és igual, així com ha estat amb altres persones. Després us poseu les mans al cap quan surt a les notícies que algú s'ha tirat per un pont o s'ha pres un pot de pastilles. Després, en diem: 'com era de bona', de veritat, heu de pensar les coses abans”.

Aquestes paraules fan al·lusió al relat que va explicar Rocío, que va amenaçar de "tirar-se per un pont" després de prendre's "un pot de pastilles".

Marta Riesco segueix els passos de Rocío Carrasco

En el seu moment Rocío es va asseure al tron de Telecinco, la van aplaudir per donar visibilitat a la salut mental. Ara, Marta ha fet el mateix i, igual com Carrasco, s'ha ofert a ajudar les persones que estiguin rebent assetjament. Rociíto ho va fer amb les dones maltractades i ella amb tots aquells que estiguin sent pressionats.

“I a totes aquelles persones que esteu sotmeses a un assetjament a la feina, a un assetjament a l'escola, a les xarxes: no esteu sols. Hi ha molta gent que està amb vosaltres i hi ha moltíssima gent que està lliurant la mateixa batalla que vosaltres. Si cap de vosaltres necessita alguna cosa de mi, podeu comptar-hi pel que sigui”.

Rocío Carrasco a la inauguració del monument a Pedro Carrasco
Rocío Carrasco va assegurar que havia viscut un moment dur | GTRES

Rocío va assegurar al seu documental que va intentar fer una bogeria perquè tothom en parlava malament. Se sentia assetjada per informacions que no eren certes i això és el mateix que li ha passat a Marta. Riesco ha confirmat que està patint el mateix, malgrat que ella no pot comptar amb Telecinco com a altaveu.

“No heu de venir en massa a buscar-me, heu defensat un moviment contra un assetjament mediàtic que ara m'esteu fent vosaltres a mi. M'ho esteu fent per internet, per YouTube i per Twitter i, si no arriba a ser per les persones que em donen suport, jo ara mateix no sé on seria”.

Marta Riesco i Rocío Carrasco tenen alguna cosa en comú

Riesco i Carrasco tenen una altra cosa en comú. Després de fer públic el seu drama particular, s'han convertit en referents. Han començat a rebre un suport fonamental per a aquesta nova etapa.

Imatge de Marta Riesco, feliç, posant al photocall de la festa d'estiu de Cuore
Marta Riesco també està reben molta ajuda | GTRES

“Gràcies a les persones que m'han mostrat suport durant tot aquest temps. M'heu fet cada cop més forta mentalment. Si tot això que jo estic passant serveix per canviar alguna cosa, ha valgut la pena”, confirma Riesco.