Primer pla d'Amaia Montero seria en una imatge d'arxiu
GENT

Amaia Montero, al punt de mira: el motiu del seu darrer ingrés hospitalari

Fonts properes confirmen que Amaia Montero ha estat a l'UCI per un nou problema

Amaia Montero va fer saltar les alarmes després de publicar una foto que va provocar tota mena de rumors. Va reconèixer que estava passant un mal moment i posteriorment va demanar ajuda perquè no sabia com gestionar la situació. Va ingressar a una clínica de Navarra i va desaparèixer del panorama mediàtic, però les informacions eren contradictòries.

Amaia Montero va reconèixer que no estava bé i que necessitava descansar, per això va paralitzar la gira de concerts. El programa Socialité va assegurar fa unes quantes setmanes que la cantant estava molt millor, de fet ja estava pensant a tornar. I durant aquest temps ha estat perfilant unes cançons que formaran part de la propera gira.

Amaia ha tornat situar-se al punt de mira perquè, quan semblava que tot anava bé, ha sortit a la llum una notícia delicada. Diversos mitjans han assegurat que ha ingressat a un hospital madrileny, la revista Semana confirma que ha estat a l'UCI. Sabem el motiu: ha tingut una lesió al dit i la situació s'ha complicat.

Amaia Montero feliç a 'La Noche de Cadena 100' el 2018
Amaia Montero va reconèixer que tenia problemes | GTRES

Fonts properes han trencat el silenci per aclarir com es troba l'artista perquè no circulin rumors equivocats. “Va ser intervinguda pel dit petit, però gens alarmant”, asseguren. Després, han garantit que l'artista està bé i que el problema ja s'ha solucionat.

Amaia Montero, a l'hospital: què ha passat i com està

Amaia ha estat a la capital, ha confiat en els millors especialistes i el problema que tenia està solucionat. El seu entorn ha deixat clar que la notícia no és tan greu com sembla, encara que entenen la confusió. Per això mateix han facilitat certes dades, com que el seu ingrés no té res a veure amb la salut mental.

Amaia Montero feliç als Premis Cadena Dial
Amaia Montero ha estat sincera amb els seus seguidors | Europa Press

Montero fa un temps que arrossega una situació delicada, en una ocasió va reconèixer que estava “destrossada”. La situació va canviar a poc a poc i el seu ex, l'esportista Gonzalo Miró, va donar una part de salut força optimista. Va assegurar que podríem veure l'artista “molt aviat” perquè cada cop estava més recuperada i amb ganes d'avançar.

El retorn de Montero és un dels més esperats, tothom vol que es recuperi ràpidament. Fa gairebé un any que està fora dels escenaris i els seus fans estan atents a tots els seus moviments.