Primer pla de Marta Riesco a la premiere de 'Misión Imposible'

Marta Riesco confessa què sent realment per la família d'Antonio David Flores

Marta Riesco revela què pensa i sent realment per aquesta mediàtica família

Marta Riesco ha decidit no amagar més el que sent per la família d'Antonio David Flores. Per això, durant la seva darrera intervenció pública, la reportera ha parlat clar i net sobre com ha estat la seva vida amb aquest mediàtic clan.

Fa uns dies, l'exreportera de El programa de AR va tornar a convertir-se en la protagonista de l'últim directe de Diego Arrabal. Aquell dia, el paparazzi no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'atacar la comunicadora a través del seu canal de YouTube.

Muntatge de fotos de Marta Riesco en primer pla mirant a càmera i Diego Arrabal a la seva dreta amb el dit aixecat a mode d'advertència
Marta Riesco denuncia públicament les paraules que li ha dedicat Diego Arrabal | España Diario

Com es podia esperar, els usuaris de les xarxes socials no han trigat a posicionar-se a banda i banda de la polèmica. Tot i això, en aquesta ocasió, Marta Riesco ha comptat amb un gran nombre de suports públics.

De fet, durant l'últim directe del canal Telesalseo, Javi Oliveira no ha trigat a condemnar les paraules que el fotògraf li ha dedicat a l'exparella d'Antonio David.

Per això, i com a mostra d'agraïment, Marta Riesco ha decidit entrar en directe per agrair tot el suport que li han brindat. I ha estat durant aquesta intervenció telefònica quan la comunicadora ha revelat què sent realment per la família de l'exguàrdia civil.

Marta Riesco mostra els seus sentiments cap als Flores: "Els trobo a faltar"

Marta Riesco s'ha sincerat com mai abans. Per això, i malgrat la seva dolorosa separació, no ha dubtat a assegurar que, avui dia, "troba molt a faltar" la família d'Antonio David Flores.

Javi Oliveira i Marina Esnal han aprofitat la trucada telefònica de la periodista per fer-li unes preguntes. Després de catalogar de "tòxica" la seva relació amb l'exguàrdia civil, no ha tingut cap problema a parlar sobre aquella que ha estat la seva família durant gairebé un any i mig.

Short de 'TvSalseo' a YouTube amb Marina Esnal i Javi Oliveira parlant amb Marta Riesco
Marta Riesco entra telefònicament al canal de Javi Oliveira per parlar dels Flores | YouTube, tvsalseo

A Marta Riesco no li ha tremolat la veu en assegurar que durant tot aquest temps va rebre diversos menyspreus per part d'Olga Moreno. Per això, per a ella, és "moltíssim més dolenta" la sevillana que Rocío Flores.

"Ni una és tan bona, ni l'altra és tan filla de p***. És més, segurament, arribi el moment en què es girarà la truita", ha apuntat la comunicadora tot seguit.

A més, Marta Riesco ha confessat a Javi Oliveira que, molt a desgrat seu, la filla gran d'Antonio David mai va veure amb bons ulls la relació amb el seu pare.

"Jo he conviscut amb ella i a mi em dol el cor per això que ha passat amb Rocío", ha començat explicant la televisiva, abans que Esnal la interrompés. I és que Marina volia saber si aquesta situació podria tenir solució en un futur.

"Crec que no. Jo crec que ella no ha volgut mai que jo estigués amb el seu pare", li ha respost Marta Riesco, visiblement afectada.

Ha estat en aquest moment quan l'extreballadora de Telecinco ha revelat què sent realment cap a la seva exfamília. Malgrat tot el que ha passat els últims mesos, no pot evitar trobar-los a faltar.

Marta Riesco i Antonio David Flores posant somrients en un photocall
Marta Riesco assegura que troba a faltar la família del seu ex | GTRES

"Jo a aquesta família l'he estimada moltíssim, per ficar-me en una cosa així, imagina't com estimo aquestes persones. És que no vull dir res més perquè em poso a plorar", ha assegurat amb pena Marta Riesco.

La comunicadora ha deixat clar que troba a faltar "la persona", Antonio David Flores, "encara que m'hagi fet mal". A més, no ha tingut cap problema a confessar que també troba a faltar "la família amb què estava".

"Els estimo moltíssim i per a mi eren el millor. Em fan venir ganes de plorar perquè al final he estat tot aquest temps sense parlar amb ells", ha sentenciat Marta Riesco.