Muntatge en primer pla d'Olga Moreno i Marta Riesco serioses

Marta Riesco té una bona oportunitat per venjar-se d'Olga Moreno

Marta Riesco podria revelar més dades que ens deixessin amb la boca oberta

Marta Riesco està intentant girar full després de separar-se d'Antonio David. I en aquest de procés de recuperació se li ha deixat anar la llengua. Tant és així que ha utilitzat les xarxes per carregar contra ell, contra la filla gran d'aquest, Rocío Flores, i com contra els periodistes que el recolzen.

Marta Riesco també ha començat a intentar desemmascarar l'encara dona de qui ha estat el seu xicot, Olga Moreno. De moment, ha donat detalls puntuals que precisament no afavoreixen la sevillana. Però ara, per 'acabar' definitivament amb aquesta dona té, a més d'Instagram, més eines, entre elles una de nova que ha aparegut a la seva vida.

Marta Riesco i les seves eines per posar a la picota la dona d'Antonio David

Marta Riesco ha estat especialment dura amb la seva ex després de la separació. S'hi ha referit com un covard i com un mentider. Pel que sembla, li deia que volia casar-se amb ella i tenir fills, però després no gosava explicar-ho a la seva filla gran.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Per aquest motiu, també ha culpat la noia de ser una altra de les responsables que la seva història d'amor arribés al final. Una història per la qual ella ha hagut d'aguantar tota mena de crítiques i desqualificacions, fonamentalment dels que donaven suport a Olga.

Les últimes setmanes, Marta, cansada d'aquests atacs, ha optat per explicar realment com és Moreno. Així, l'ha titllada de mentir a Supervivientes sobre el bon estat del seu matrimoni. Ha confessat que quan ella era al reality, la crisi amb el seu marit era més que notable.

Fins i tot ha deixat de manifest que amb els diners que guanyeu; no ha ajudat la família Flores. Ha explicat que es va quedar amb el premi i no va compartir res amb el que encara és el marit ni amb la resta del clan. I això que havia anunciat al programa que costejaria unes vacances tots junts.

Muntatge de fotos d'Olga Moreno en primer pla y Marta Riesco al seu costat amb el rostre seriós
Marta Riesco ja ha destapat dues mentides de la sevillana | España Diario

Tot i que és clar que Riesco té molt més per explicar. És cert que, per ara, ho ha fet a través de les xarxes socials, però té més eines. En concret, és possible que encara pugui deixar més en evidència la sevillana a través del llibre autobiogràfic que està escrivint en aquests moments.

Marta Riesco somrient en una oficina de Telecinco
Marta Riesco té dues eines per planejar la venjança: el llibre i les possibles entrevistes | Instagram, @marta.riesco

Per descomptat, a més d'aquesta obra que està realitzant, la reportera també ha dit públicament que estaria disposada a parlar llargament a través d'alguna exclusiva ben remunerada. En efecte, ho ha reconegut dient: “Tinc bona memòria, sobretot, per a les coses que m'han marcat”.

“Faré com ells. Quan hagi de parlar, ho parlaré a cop d'exclusiva, perquè jo crec que és el millor que es pot fer. Sí, allò que més es valora”.

Marta Riesco posseeix ara una nova forma de donar escac al seu 'rival'

Marta Riesco té aquestes dues eines esmentades per venjar-se d'Olga i dels seguidors d'aquesta que tant l'han atacada. Encara que a aquestes acaba de sumar-ne una més. Ens estem referint que recentment ha estat fitxada com a columnista del mitjà digital IberoShow.

Ha indicat que en aquesta publicació parlarà de la seva vida i que, a més, té total llibertat per abordar els assumptes que consideri oportuns. D'aquí que molt aviat ens podria sorprendre dedicant unes dures paraules a Moreno o directament traient-lo a lluir nous draps bruts. I és que la Marta cada vegada té més ganes de parlar i de contar el que durant tant de temps ha callat.

Primer pla de Marta Riesco a la premiere de 'Misión Imposible'
Marta Riesco té ara una columna setmanal des de la qual poder atacar Olga | GTRES

Caldrà esperar per veure si Marta finalment decideix executar la venjança a través d'algun dels mitjans esmentats. Si ho fa, és clar que no deixarà indiferent ningú en absolut.