Fotomuntatge de Lluís Villanueva amb una imatge del seu personatge a 'Plats Bruts, Ramón

GENT

El gran canvi de Lluís Villanueva, el Ramon de ‘Plats Bruts’ a TV3: irreconeixible

Lluís Villanueva, conegut pel seu paper com a Ramon a 'Plats Bruts', ha sorprès molts amb el seu gran canvi

Qui no recorda Plats Bruts? Ningú podria oblidar uns personatges tan emblemàtics com el López, el David, l'Emma, la ​​Carbonell o el Ramon. És per això que la sèrie ja forma part de la història de Catalunya.

Lluís Villanueva, conegut pel seu paper com a Ramon a la icònica ficció de TV3, ha sorprès molts amb el seu notable canvi físic. La transformació de l'actor ha deixat els seguidors gairebé sense paraules. I és que el temps passa per a tothom.

L'actor català gaudeix d'una llarga trajectòria al món de la interpretació. Nascut a Barcelona el 1972, Lluís Villanueva ha treballat en teatre, cinema i televisió. Tot i això, el seu paper més recordat continua sent el de Ramon a Plats Bruts.

Plats Bruts es va estrenar el 19 d'abril del 1999 i es va mantenir en emissió fins al 2002. Concretament, són 73 capítols els que va arribar a tenir aquesta divertida ficció, repartits en 6 temporades que van aconseguir enganxar molts dels teleespectadors de la cadena.

Foto promocional Plats Bruts

Lluís Villanueva ja no és com el recordes

A Plats Bruts, Lluís Villanueva interpretava Ramon, un personatge entranyable que treballava a Ràdio Bofarull. La sèrie, creada per Joel Joan i Oriol Grau, es va convertir ràpidament en un èxit, sent una de les comèdies més estimades i recordades de la televisió catalana.

Plats Bruts va marcar una generació i va deixar una empremta inesborrable a TV3. La sèrie va destacar pel seu humor enginyós i els seus personatges únics, com l'interpretat per Lluís Villanueva. El Ramon era conegut pel seu caràcter ingenu i les seves situacions còmiques amb la Mercedes, la seva cap.

Imatge de Lluís Villanueva amb diversos companys de 'Plats Bruts' actualment

Lluís Villanueva segueix triomfant als escenaris

Després del final de Plats Bruts, Lluís Villanueva ha continuat la seva carrera al món de la interpretació. Ha participat en diverses produccions teatrals i televisives, demostrant la seva versatilitat i el seu talent. A més, ha treballat en projectes de doblatge.

Lluís Villanueva continua sent el mateix actor carismàtic i talentós que va conquistar el públic a Plats Bruts. La seva dedicació en l'actuació i la seva capacitat per reinventar-se l'han mantingut vigent a la indústria de l'entreteniment.

Tot i que la seva imatge ha canviat, la seva essència com a actor i el seu llegat a la televisió catalana romanen intactes. Plats Bruts i el seu personatge Ramon seguiran sent recordats amb afecte pels fans, mentre que Lluís Villanueva continua brillant en la seva carrera.

➡️ Gent

Més notícies: