Primer pla de Marta Riesco amb rostre seriós a la Passarel·la Cibeles
GENT

Marta Riesco confessa la veritat i acaba acusant Antonio David Flores

Marta Riesco ha explotat contra la seva exparella i tots els que el recolzen

Si alguna cosa sabem del cert és que Marta Riesco porta uns dies molt mogudets. I és que des que l'exreportera va explicar a les xarxes socials que Antonio David Flores va intentar reconciliar-se amb ella, no hi ha dia en què no li plouen crítiques. Tenint en compte que ja de per si la madrilenya no rep bons comentaris per xarxes socials, la veritat és que ara molt menys.

Arran d'això, Marta Riesco, cansada de tot l'odi que li arriba dia rere dia, va tornar a recórrer al seu Instagram per confessar que n'estava farta. No només va explicar com se sentia, sinó que va destapar una gran veritat que ningú no sabia sobre aquesta situació.

Ja us avisem que tot aquest assumpte va acabar de molt males maneres perquè Marta Riesco va acabar acusant seriosament la seva exparella.

Marta Riesco plorant al plató de 'El programa de Ana Rosa'

Marta Riesco assenyala Antonio David com el culpable de tot

Fa uns dies, Marta Riesco va decidir no callar més i revelar d'on venien tots aquests atacs que darrerament està rebent. Tal com ella mateixa va confessar a través de les seves xarxes socials, les crítiques que rep són per part dels fans de ni més ni menys que del seu ex.

És així, l'exreportera ha acusat la “marea blava” de llançar comentaris negatius cap a la seva persona. Concretament, qui culpa més són aquests youtubers que sempre s'han posicionat a favor de l'exguardia civil.

I és que arran del que va dir Marta Riesco sobre que el malagueny havia intentat reprendre la seva relació amb ella, aquests mateixos youtubers van ser els que van assegurar que aquesta informació era falsa.

Que l'acusessin, entre altres, de mentidera, no va agradar ni un pèl a la mateixa Marta Riesco, que es va defensar amb dents i ungles. La madrilenya va centrar l'atenció en els fans de la seva exparella, criticant-los per dir en el seu dia que Telecinco feia “maltractament mediàtic” a l'exguardia civil quan ells ara l'assetgen.

“Diuen que vaig deambulant per hospitals. Que si tinc un ull aquí i un altre allà. Aquesta gent? Un moviment? ¡Pocavergonyes!”, va exclamar molt afectada per aquest tema. “Cada frase que dic o cada cosa que faig em critiquen, m'insulten, em velles. Sou la màfia de la vexació!”.

Però, si creieu que això va ser tot, esteu molt equivocats. I és que, lluny d'acabar la controvèrsia, Marta Riesco va explotar contra Antonio David per no haver donat mai la cara per ella davant les crítiques de la “marea blava”.

“La meva exparella no va agafar i va dir 'un moment, a aquesta noia que estimo i vull amb bogeria, que m'ha defensat fins a la sacietat jugant-se absolutament tot, no puc permetre que li feu això', però no ho va fer”, va concloure sobre això .

➡️ Gent

Més notícies: