Primer pla de Rocío Flores durant l'aniversari de la mort de Rocío Jurado
GENT

Rocío Flores no es talla i revela què sent pel seu avi Pedro Carrasco

Les paraules de Rocío Flores al seu avi han cridat molt l'atenció

Per fi hem sabut què pensa realment Rocío Flores sobre l'homenatge que se li va fer al seu avi, Pedro Carrasco, dissabte passat. Des que vam descobrir que Rociíto i Fidel Albiac s'havien reunit a Huelva per inaugurar una estàtua en el seu honor, molts mitjans de comunicació es preguntaven què pensarien altres familiars del boxejador sobre això.

Així mateix, era interessant saber què podia dir Raquel Mosquera, la seva vídua, i la seva neta més mediàtica, Rocío Flores. Doncs bé, estem de sort perquè almenys aquesta última ja sabem amb tot luxe de detalls què és el que ha dit.

Ja us avancem que la jove no es va tallar ni un pèl respecte a aquest tema. A més, va revelar realment el que sent pel seu avi.

Raquel Mosquera i Pedro Carrasco junts i feliços

Rocío Flores se sincera sobre el seu avi

No hi ha dubte que Rocío Carrasco no va ser l'única que va acaparar totes les mirades el cap de setmana passat a causa del tribut que va fer al seu pare. I és que, per altra banda, la seva filla, Rocío Flores, també va ser el centre d'atenció dels mitjans en tornar a repetir com a presentadora de Golden Nail Congress.

La jove, juntament amb Gloria Camila, va despertar tota la curiositat dels mitjans que eren presents en aquest esdeveniment. Era d'esperar que, després de finalitzar la gala, Rocío Flores comparegués davant la premsa per explicar novament la seva experiència com a conductora d'aquesta gala.

Entre altres coses, va parlar de la polèmica que ara mateix té amb l'exparella del seu pare, Marta Riesco, i fins i tot de l'homenatge que li va fer la seva mare al seu avi, Pedro Carrasco.

Foto de Rocío Carrasco i Fidel Albiac entre els asistents a la inauguració del monument en honor a Pedro Carrasco a Huelva

“Jo m'he assabentat de tot per les xarxes socials aquest cap de setmana, no et mentiré”, va començar dient. Ella mateixa va confessar que li hauria encantat assistir a l'homenatge perquè tenia molt afecte al seu avi.

“Per mi, els meus avis són el primer i m'hauria encantat que això hagués passat fa molt de temps”, es va sincerar. Aleshores, per què no la vam poder veure en aquest gran esdeveniment que es va fer en honor a aquest familiar tan estimat? Doncs tot apunta que el que li va impedir assistir-hi no va ser el què, sinó més aviat qui. 

D'aquesta manera, no hem de passar per alt que allà hi eren la seva mare i Fidel Albiac, amb qui no té contacte. No només això, sinó que la mateixa Rocío Flores també va assegurar que si hagués anat hauria estat una persona non grata.

“No aniré a un lloc on no em volen, oi? Puc anar perfectament qualsevol altre dia”, va dir. En definitiva, Rocío Flores estima el seu avi, però no podia permetre's tenir alguna mena de discussió amb dues de les persones que, segons ella, li han fet més mal a la seva vida.

➡️ Gent

Més notícies: