Primer pla de Maria Teresa Campos amb rostre molt somrient

Mor María Teresa Campos: reaccions, la causa i la darrera hora en directe

María Teresa Campos ha mort a Madrid als 82 anys

María Teresa Campos ha estat una de les grans mestres de la petita pantalla. Lamentablement els seus darrers anys ha estat apartada dels mitjans, ja que la seva malaltia no li permetia el contrari. Estem en directe explicant tot el que passa.

09:16

María Teresa Campos ha mort a Madrid als 82 anys acompanyada de la família. Terelu Campos i Carmen Borrego han estat entrant i sortint de l'hospital per una porta del darrere, però han atès la premsa en tot moment. Tot i això, no es coneixen les seves primeres reaccions.

09:20

Jorge Javier Vázquez es rendeix davant de María Teresa Campos

El presentador ha tingut diversos problemes amb María Teresa Campos, però fora de cambra eren grans amics. Per això li ha rendit un homenatge bonic, li ha dedicat unes paraules emotives. És la primera vegada que Jorge Javier apareix des que va abandonar Telecinco.

09:37

09:39

Rocío Carrasco sempre ha tingut una relació molt estreta amb María Teresa Campos, i n'és una prova el vídeo que un usuari de Twitter acaba de rescatar:

09:40

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha mostrat el seu condol a la família de María Teresa Campos en xarxes socials:

09:43

La darrera foto que Terelu va penjar de sa mare

El 7 de maig passat Terelu Campos va voler dedicar una de les seves publicacions a la seva mare, morta les últimes hores. Avui, aquesta foto cobra més sentit que mai

09:46

La vetlla serà a La Paz

De mica en mica es van sabent més detalls del darrer adéu que rebrà María Teresa Campos. Segons informen diversos mitjans, oficiarà la missa el Pare Ángel. El seu cos serà traslladat ben aviat al tanatori de La Paz de Madrid.

09:53

La causa de la mort

“La pacient Sra. María Teresa Campos Luque continua ingressada a l'Hospital Universitari Fundación Jiménez Díaz, on va ser hospitalitzada ahir per un quadre d'insuficiència respiratòria aguda. La seva situació clínica ha empitjorat les últimes hores, i actualment és molt greu”. Pots llegir más detalls en aquest article de Daniel H. Marí.

09:55

Sandra Barneda explica per què mai no podrà oblidar Maria Teresa Campos

Sandra Barneda ha estat companya de Mediaset de la matriarca de Las Campos, com també de les filles i de la néta d'ella, Alejandra. Per això, ahir a la tarda va abordar amb molt de compte l'ingrés de María Teresa, així com les últimes dades del seu estat donades en un comunicat. Llegeix la notícia sencera aquí.

09:58

Així explicava RTVE la mort de Maria Teresa Campos en directe

MARÍA TERESA CAMPOS: FALLECE la PERIODISTA a los 82 AÑOS por INSUFICIENCIA RESPIRATORIA | RTVE

10:09

La filla de Maria Teresa Campos, per fi amb el seu fill José María

Les darreres hores amb vida de María Teresa Campos van permetre a Carmen Borrego tornar a veure el seu fill José María Almoguera. D'aquesta manera, Borrego s'ha retrobat amb el seu fill i han deixat de banda les diferències, en què ha tingut molt a veure la dona d'ell, Paola Olmedo. Asíu; ho explicava ahir María Merino.

10:14

El sentit adéu de Jorge Javier Vázquez

"Estimada Teresa. Quan era un adolescent et veia des del menjador del meu pis de San Roque i vas ser companyia i suport en aquells anys complicats en què un adolescent s'està descobrint. Dona compromesa i professional indiscutible. Les nostres baralles han estat tan èpiques com les nostres reconciliacions. Des de fa anys formen part de la Història de la Televisió del nostre país amb majúscules però, per sobre tot, i més important, ets part de la nostra memòria. Descansa. T'estimo", ha escrit Jorge Javier Vázquez en aquest post de instagram:

10:24

Fins i tot Antonio Banderas s'acomiada de María Teresa Campos

La dimensió de la Campos va ser tan gran que molts han volgut mostrar la seva consternació per la pèrdua. Un és Antonio Banderas, que ha volgut mostrar el seu suport a la família.

10:35

L'última foto que Carmen Borrego va penjar de sa mare

El 18 de juny María Teresa Campos feia 82 anys. Carmen Borrego, va penjar una sentida foto amb unes paraules que ja mostraven el delicat moment de la seva mare: "Felicitats mare, ara només importes tu i nosaltres només volem el teu benestar. T'estimo tant !!!"

10:40

El missatge d'Ana Rosa Quintana sobre Maria Teresa Campos abans de la mort

Ana Rosa Quintana va dedicar unes paraules emotives a la seva companya hores abans de la seva mort. Vanesa Gonzáles les recupera en aquest article, on explica qué va dir l'hereva de Mar&ia Teresa Campos hores abans de conèixer-se la sentida pèrdua.

10:53

Més detalls del darrer adéu a María Teresa Campos

Serà a partir de les 12 del migdia. Des d'aquella hora el cos de María Teresa Campos estarà al tanatori de La Paz per poder-li donar l'últim adéu. La missa serà al mateix tanatori i sembla que serà restringida a familiars i amics íntims.

11:00

Maria Teresa Campos reposarà a Màlaga

Si bé el darrer adéu de la gran comunicadora serà a Madrid, la seva última voluntat va ser la de ser enterrada a Màlaga. El seu cos serà traslladat després del seu funeral a Andalusia, on hi haurà una missa per als familiars abans de ser enterrada.

12:05

Belén Rodríguez entra a El Programa de l'Estiu . "A Teresa la volia tothom", ha dit. Estava molt afectada perquè coneixia Maria Teresa Campos des de feia 40 anys. "Carmen i Terelu estan destrossades perquè ha estat una malaltia molt dura i l'hospital desgasta molt"

12:07

La foto de Maria Teresa Campos a Telecinco

Terelu Campos ha demanat a Telecinco la foto que havia penjat de María Teresa Campos, era al passadís de Mediaset. "A ella li agradava molt aquest quadre, ella volia que se'l recordés així", expliquen a El Programa de l'Estiu .

12:10

Terelu Campos i María Teresa Campos arriben al tanatori. S'han compromès a parlar amb la premsa, però primer han entrat a dins de la sala per saber que tot estava en ordre. Volen que la foto dels passadissos de Telecinco estigui durant la missa.

12:12

José Manuel Parada: "No era la reina dels matins"

José Manuel Parada, íntim amic de la família , ha arribat al tanatori. "El que em fa més pena és que se n'hagi anat sense fer el seu últim programa", ha dit. Després ha recordat. "No era la reina dels matins, jo ja tinc una edat i és la reina de les tades perquè abans no hi havia programes".

12:19

El Programa de l'Estiu revela quin problema tenia María Teresa Campos

Han explicat que "no li agradava sortir i tampoc no li agradava viatjar", així que la feina era la seva gran passió. Per això quan li van treure el programa a Telecinco va patir tant.

12:22

L'enfrontament de María Teresa Campos i Ana Rosa Quintana

Els col·laboradors d' El Programa de l'Estiu han recordat que va tenir conflictes amb Ana Rosa Quintana. "No tenia pèls a la llengua, ni quan estava entrevistant ni quan era l'entrevistada", recorda Patricia Pardo.

12:26

La generositat de María Teresa Campos ha calat al seu entorn. A El Programa de l'Estiu han explicat que "Teresa era tan generosa que pagava l'estiu als seus amics".

12:28

Ana Rosa Quintana: "Maria Teresa Campos sempre serà la reina dels matins"

Ana Rosa Quintana ha arribat al tanatori. "Estava a Vitòria i quan m'he assabentat he vingut corrent".

12:34

Pedro Piqueras arriba al tanatori de María Teresa Campos

Ha destacat el compromís professional amb el periodisme. " S'aixecava a les 4 del matí. i mai posava cap problema".

12:40

El motiu del seu èmfasi amb Toñi Moreno

A El Programa de l'Estiu han explicat que María Teresa Campos no sabia com portar "el canvi generacional". Per això es va enfadar amb Toñi Moreno quan li van donar un programa a Telecinco que ocupava la franja horària que tenia ella.

12:46

Alejnadro Rubio, exmarit de Terelu Campos, dóna suport a la família

Ha arribat al tanatori per estar a prop de la seva filla, Alejandra Rubio . Gaudeix d'una estreta relació amb Terelu Campos i anomenava Maria Teresa Campos "la meva sogra".

12:51

La carta que ha escrit Alejandra Rubio

"Us dono les gràcies a tots per les paraules que han tingut cap a ella", escriu Alejandra Rubio en una carta de comiat . "Per mi és un orgull l'àvia que he tingut, no només com a àvia sinó també com a professional. A ella li hauria encantat aquest reconeixement després de tants anys de feina".

12:56

Rocío Carrasco i Fidel Albiac arriben al tanatori

Telecinco ha aixecat el veto a Roc Carrasco i n'ha emès unes imatges arribant al tanatori.

13:04

El canvi de Maria Teresa Campos

"Va deixar Telecinco de molt mala manera", assegura Alessandro Lequio . "És que el contracte que li van posar a sobre de la taula era de número 1", justifica Antonio Rossi.

13:06

Pedro Sánchez anirà al tanatori de María Teresa Campos

Pedro Sánchez s'ha compromès a parlar amb la premsa després de reunir-se amb Terelu Campos i Carmen Borrego .

13:13

'La Resistència' es rendeix davant María Teresa Campos

El programa va comptar amb la presència de la presentadora. Kike Calleja ha explicat que sempre s'ha adaptat als seus temps i que "estava a l'última en comunicació".

13:17

El rei Joan Carles s'acomiada de Maria Teresa Campos . "Pobre", ha comentat després de la seva trista mort. La presentadora tenia relació amb molts membres de la família.