Primer pla de Kiko Jiménez mirant a càmera

Kiko Jiménez: per què no ha deixat a la Sofía Suescun després del famós vídeo

Kiko Jiménez es pronuncia sobre l'últim escàndol protagonitzat per la noia

Kiko Jiménez ha decidit trencar el silenci per confessar si la seva història d'amor amb Sofía Suescun ha finalitzat després de sortir a la llum un vídeo compromès de la influencer.

Tot i que la seva relació estava passant per una de les seves millors etapes, fa uns dies, la guanyadora de Gran Hermano es va convertir al centre de totes les mirades. I tot gràcies a unes imatges que va compartir (i tot seguit va eliminar) a les xarxes socials.

Selfie de Sofía Suescun i Kiko Jiménez a punt de donar-se un petó mentre prenen el sol
Kiko Jiménez veu unes compromeses imatges de la seva parella | Instagram, @sofia_suescun

En aquest vídeo, es pot veure la parella de Kiko Jiménez en roba interior dins del bany de casa. Aquestes imatges no van sorprendre ningú, ja que, de manera habitual, la filla de Maite Galdeano sol compartir continguts d'aquest tipus.

Tot i això, tot va canviar quan, al final del clip, va aparèixer un home en escena. Segons es pot apreciar, un jove, tapat tan sols per una tovallola, es va colar a la imatge generant tota mena d'especulacions.

I és que, si ens fixem bé, es tracta de Noel Bayarri, futbolista de la Kings League i extronista de Mujeres y Hombres y Viceversa.

Ara, i després de tot l'enrenou que s'ha muntat en xarxes socials, Kiko Jiménez ha decidit fer un pas endavant. Per això, i sense pensar-s'ho dues vegades, ha aclarit en quin punt es troba la relació amb Sofia Suescun.

Kiko Jiménez parla alt i clar

Kiko Jiménez ha decidit agafar el toro per les banyes. I és que, després dels rumors d'infidelitat que han sorgit els últims dies, ha decidit donar la cara i explicar com es troba la seva relació després del que ha passat.

A través de les històries del seu Instagram, el col·laborador de televisió ha rebutjat tots els dubtes sobre si segueix o no amb Sofia després de la publicació d'aquest vídeo.

Al costat d'una imatge d'un capvespre, Kiko Jiménez ha deixat molt clar que, avui dia, la seva relació amb la influencer continua sent igual de forta que sempre.

Storie de Kiko Jiménez amb un paisatge d'una muntanya i un breu text
Kiko Jiménez es pronuncia a través de les xarxes socials | Instagram, kikokiko

"Jo també he vist els vídeos i, a vegades, res és el que sembla. Continuo confiant en Sofia", ha assegurat l'andalús, deixant entreveure que tot té una explicació.

Com calia esperar, les xarxes no han trigat a incendiar-se després de la filtració aquest material audiovisual, al qual molts ja han batejat com a Merlos Places 2.0.

Un dels primers a posar el focus sobre aquest escàndol va ser Miguel Frigenti. El company de feina de Kiko Jiménez va anar al seu perfil de Twitter per compartir amb tots els usuaris d'aquesta plataforma aquestes imatges polèmiques.

Segons va explicar el periodista, Sofia Suescun va publicar unes històries a Instagram en què promocionava un producte de bellesa. Però, pocs segons després, aquest contingut va desaparèixer del perfil.

Tot apunta que, només adonar-se que Noel s'havia colat a la imatge, Suescun va voler posar-hi remei, sense èxit, a aquest descuit. I és que diversos usuaris de les xarxes socials van rescatar aquest vídeo abans que fos eliminat.

Foto de Sofía Suescun i la seva parella, Kiko Jiménez, fent-se una foto junts davant d'un mirall
Miguel Frigenti lamenta el que li ha passat a Kiko Jiménez | Instagram, @sofia_suescun

Després de revelar aquesta bomba, Frigenti va compartir també unes imatges que van arribar a les seves mans uns dies abans. I, encara que al principi el periodista no va voler donar-los importància, després d'aquesta distracció per part de la influencer, està convençut que, entre ells, hi ha alguna cosa més que una amistat.

"Tot el meu suport al meu company Kiko Jiménez. Espero que es recompongui d'aquest cop", va escriure Miguel Frigenti, deixant clar que no té res en contra de Sofia.

Res és el que sembla

Finalment, hem pogut conèixer que tot això forma part d'una campanya promocional per part de Netflix. L'objectiu era promocionar el seu pròxim programa: un reality de parelles anomenat 'Falso Amor'. En aquest reality, innovador com cap, es farà servir tecnologia d'intel·ligència artificial per posar als participants en situacions molt complicades.

Als concursants se'ls hi ensenyaran imatges de les seves respectives parelles, que podran o no haver estat modificades prèviament. Han d'aconseguir endevinar si es tracten de situacions reals o fictícies. 'Falso Amor' s'estrenarà en l'àmbit global el pròxim 6 de juliol, i serà presentat per Raquel Sánchez Silva.