Primer pla de María Teresa Campos a la foto familiar de Nadal

María Teresa Campos reapareix a la televisió gràcies a l'estratègia de Carmen Borrego

María Teresa Campos protagonitzarà un moment televisiu molt especial

María Teresa Campos és i serà indiscutiblement una de les figures més populars de la televisió del nostre país. I també una dona que ha marcat un abans i un després en la història d'aquest mitjà. Per aquest motiu, ara la seva filla menor, Carmen Borrego, està treballant en una iniciativa molt especial.

María Teresa Campos, que fa molt de temps que està allunyada dels focus pels seus problemes de salut, tornarà així a la pantalla petita, perquè l'ocasió s'ho mereix.

María Teresa Campos tornarà a la tele

María Teresa Campos, que té 82 anys, està absolutament allunyada de la feina des de fa força temps. La raó és que la seva salut, a conseqüència de l'edat, se n'ha vist ressentida. Exactament, les seves filles van reconèixer fa unes setmanes que pateix un "deteriorament cognitiu important”.

Ella, tal com va confessar el seu amic Yusán, es troba a casa, on la cuida la seva família i té una vida la més tranquil·la possible. Ara bé, pel que sembla, això no evita que trobi a faltar la televisió i l'afecte del públic. Per això, la seva família està preparant un projecte per a ella amb què, entre altres coses, sigui reconeguda professionalment com es mereix.

María Teresa, en concret i com ha revelat en exclusiva la revista Lecturas, rebrà un bonic homenatge. Carmen s'està encarregant de fer-ho, alhora que serà qui ho dirigeixi.

Captura de 'Sálvame' amb Carmen Borrego al plató el 9 de maig de 2023
María Teresa Campos té la seva filla Carmen Borrego treballant de valent en aquest homenatge | Mediaset

Serà un especial que girarà al voltant de la figura de Campos amb l'objectiu de deixar de manifest que la televisió del nostre país no s'entendria sense ella. Sí, perquè la malaguenya va ser la primera que va aconseguir convertir-se en la reina dels matins. És més, va ser la pionera a donar forma a nous programes matinals que després han assentat les bases dels que han vingut després.

D'aquesta manera és com la presentadora tornarà a ser protagonista de la televisió, encara que sigui per un dia. A més, sembla que ho farà per la porta gran. Suposadament, ella participarà activament en aquest homenatge, hi col·laborarà, però no sabem encara de quina manera.

María Teresa Campos amb rostre seriós
María Teresa Campos col·laborarà en el seu homenatge | Europa Press

Altres dades de l'homenatge a María Teresa Campos

L'expresentadora de ¡Qué tiempo tan feliz! segurament s'emocionarà amb aquest projecte sobre la seva feina de 40 anys. Un projecte del qual s'han donat més detalls interessants. Així, sabem que, com hem esmentat, Carmen Borrego el dirigirà alhora que Terelu el conduirà.

De la mateixa manera, s'ha revelat que aquest especial sobre María Teresa Campos serà dut a terme per la productora Cuarzo. I també s'ha descobert que, si no ho impedeix res, s'emetrà a Telecinco, la cadena privada que va impulsar la carrera de la malaguenya.

Ja se sap quan s'emetrà? Si els terminis continuen endavant com es té planejat, veuria la llum ben aviat. En efecte, seria un dels programes més especials que ocuparan la graella al llarg de la tardor que ve.

Carmen Borrego i Terelu Campos juntes mirant a càmera
Les filles de Maria Teresa Campos, Carmen Borrego i Terelu, seran els pilars d'aquest especial | GTRES

Les seves filles estan absolutament centrades en aquest especial, que esperen que sigui l'homenatge que la seva mare es mereix. Això sí, han reconegut a Lecturas que els fa pena que “no l'hàgim pogut fer abans, quan ella n'hagués gaudit”.

Els seus inicis al món del periodisme, el seu gran salt a TVE i el seu treball a les cadenes privades seran al focus del programa. I això fa suposar que permetrà comptar amb alguns dels companys i col·laboradors que María Teresa Campos ha tingut en aquest camí, entre els quals de segur que hi ha Yusán i Rocío Carrasco, per exemple.