Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb rostre neutre a 'El programa d'Ana Rosa' de Telecinco

Ana Rosa Quintana s'acomiada dels matins de Telecinco i reconeix el seu error més gran

Ana Rosa Quintana diu adeu després de 19 anys regnant als matins de Telecinco

Ana Rosa Quintana comença una nova etapa molt especial. Una etapa que anirà marcada pels grans canvis, com la d'abandonar el títol de 'reina dels matins' per provar sort a les tardes.

Un moviment molt arriscat, però en què Telecinco ha dipositat tota la confiança per aconseguir remuntar les desastroses xifres d'audiència que estan enfonsant la cadena.

D'aquesta manera, a Quintana li toca acomiadar-se després de 19 anys de regnat, i ho fa recordant la fórmula del seu èxit.

Captura d''El Programa de Ana Rosa' amb Ana Rosa Quintana seria el 26 de juny de 2023
Ana Rosa Quintana s'ha guanyat el títol de reina dels matins | Mediaset

"Què no ha passat en 19 anys? Tot tipus d'esdeveniments", s'ha preguntat la presentadora, que també aprofitava per agrair a Mediaset que "l'hagi deixat treballar lliurement".

"Ni Paolo Vasile ni Alessandro Salem m'han donat suggeriments o m'han dit que tingués cura", ha dit sobre això. "Si m'ho haguessin dit no sé què hauria passat", assegurava sense mossegar-se la llengua.

De la mateixa manera, reconeix que ha fet història a la cadena i a la televisió, ja que "no hi ha hagut un magazín presentat per una persona que hagi durat 19 anys", assenyalava amb orgull. I fins i tot s'atreveix a fer broma amb el fet que li hagués agradat estar-ne 20.

Ana Rosa Quintana posant somrient a Telecinco
Ana Rosa Quintana disposada a fer un gran pas | Mediaset

Serà aquest dimarts, 25 de juliol, quan Quintana s'acomiadi del seu públic després d'una gran temporada en què ha arrasat amb un 17% de share i 462.000 espectadors.

Ana Rosa Quintana s'acomiada dels matins

Tot i això, tots consideren aquest salt a les tardes com "un pas qualitatiu". A més, si d'alguna cosa en pot presumir orgullosa Ana Rosa és del gran equip que l'envolta: "Som una gran família i continuarem treballant amb ells".

I malgrat haver travessat moments molt complicats al terreny personal, com el càncer que l'obligava a mantenir-se allunyada de les pantalles durant mesos, Quintana ha sortit reforçada de la batalla.

De la mateixa manera, considera que la clau és "no conformar-nos mai". "És una ambició bona, sana", assegura. I destaca el fet que “estem on el públic vol que estiguem”.

Muntatge d'Ana Rosa Quintana i Susanna Griso a Espejo Público mirant a càmera
Ana Rosa Quintana s'acomiada del seu públic aquest pròxim 25 de juliol | Mediaset, Atresmedia

Malgrat això, la presentadora tampoc té problema a reconèixer els seus errors. "Cada dia hem intentat posar-nos a la butaca de l'espectador i explicar tot el que estava passant", ha explicat. "Ens hem equivocat perquè som humans, però tampoc gaire. Avui és un dia complicat, un dia difícil", afegia.

I com encara aquesta nova etapa? Doncs tot i estar 'nerviosa', té clar que tot arriba al seu temps i que “quan arribi aquest pont ja el travessarem”.