Muntatge de Bertín Osborne seriós en jersei blau, María Pombo somrient amb un collaret de diamant i un emoji amb una cremallera a la boca
GENT

María Pombo confessa per què no està disposada a pronunciar-se sobre Bertín Osborne

María Pombo té els seus motius per no pronunciar-se sobre les novetats relacionades amb la paternitat de Bertín Osborne

Fa unes hores, María Pombo ha reaparegut públicament per assistir a la segona gala benèfica Fight with care, esdeveniment solidari organitzat per la revista Telva.

Moment que els mitjans de comunicació del nostre país han aprofitat per preguntar-li per un dels temes més comentats del moment: el darrer comunicat de Bertín Osborne.

Primer pla de Bertín Osborne amb rostre neutre durant la presentació del seu darrer àlbum, '40 años son pocos'

Aquest dimecres, 12 de juny, i després de mesos posant en dubte Gabriela Guillén, Bertín ha reconegut el fill de l'empresària. A més, no ha tingut objeccions a entonar el mea culpa per l'actitud que ha mostrat durant aquest temps.

Per això, i aprofitant la seva presència en aquest acte solidari, els mitjans de comunicació han volgut conèixer l'opinió personal de María Pombo. Tot i això, no han rebut la resposta que ells esperaven.

Malgrat conèixer personalment Bertín Osborne, ja que va ser una de les seves convidades al programa Mi casa es la tuya, la influencer ha optat per guardar silenci.

María Pombo somrient davant d'un micròfon vermell

A més, i després d'assegurar que no li pot donar cap consell, María Pombo ha deixat al descobert el motiu pel qual no es vol pronunciar públicament sobre aquest tema:

"Té molts fills, no puc donar cap consell a una persona que em triplica l'edat", ha dit l'empresària. També ha assegurat que Bertín Osborne té prou experiència per bregar amb aquest tipus de qüestions.

María Pombo es nega a donar la seva opinió sobre les novetats relacionades amb Bertín Osborne

Aquest dijous, 13 de juny, María Pombo s'ha deixat veure per la segona gala benèfica Fight with care. Esdeveniment social que Telva ha organitzat per donar suport a la investigació contra el càncer.

Durant el photocall corresponent, la influencer no ha tingut cap problema a respondre totes les preguntes de la premsa. Ara bé, quan li han parlat sobre la polèmica paternitat de Bertín Osborne, s'ha tancat en banda.

Muntatge de María Pombo somrient en vestit morat i Bertín Osborne seriós amb camisa verda

Tal com ha assegurat la mateixa María Pombo, ella no és ningú per donar consells a Bertín Osborne, entre altres coses, perquè “li triplica l'edat”. Tot i això, l'empresària no ha tingut cap problema a pronunciar-se sobre uns altres temes, entre ells, sobre el seu suposat distanciant de Laura Matamoros.

La dona de Pablo Castellano ha volgut deixar molt clar que no hi ha “cap mena de polèmica” entre elles, més aviat al contrari. Tant és així que la influencer ha assegurat que actualment són molt amigues.

“Laura i jo som amigues. També sé la situació en què pots arribar a estar en una illa, et pots tornar una mica boja, però no hi ha cap mena de problema”, ha sentenciat María Pombo.

➡️ Gent

Més notícies: