Muntatge de fotos de primer pla de María Patiño amb rostre seriós i, al costat, una imatge ed Anabel Pantoja embarassada
GENT

María Patiño comparteix una informació privada sobre Anabel Pantoja en ple embaràs

Luis Manuel, més conegut com 'Pinocho', parla sobre l'embaràs d'Anabel Pantoja a 'Ni que fuéramos'

Luis Manuel, més conegut com a 'Pinocho', ha entrat en directe a Ni que fuéramos per parlar sobre Anabel Pantoja. Així, li ha explicat a María Patiño com es va assabentar realment del seu embaràs.

Una intervenció que arriba just després que haguem conegut que s'ha admès a tràmit la seva denúncia per convertir-se en fill de Bernando Pantoja.

A la imatge s'observa una dona sostenint un telèfon mòbil i un home amb ulleres de sol i dessuadora vermella, acompanyats d'un text que diu:

El suposat germà d'Anabel Pantoja ha compartit nombrosos detalls sobre la seva infància, on ha destacat que coneix la família Pantoja des de sempre.

Encara més, ell assegura que de petit va jugar amb Kiko Rivera i Anabel sense ser conscient del fort llaç que els unia. I fins i tot va arribar a "donar-se un 'petonet'" amb la seva germana quan eren uns nens.

I, enmig de tot l'enrenou que s'ha generat amb aquesta trucada en ple directe, María Patiño li ha demanat fins i tot que vingui a plató.

"Era maca, però no he tingut mai res amb ella", ha aclarit 'Pinocho' davant el possible malentès que pogués originar-se. I aquí Maria Patiño ha recordat que ell mateix va compartir aquesta informació fa temps.

María Patiño asseguda a l'estudi de 'Ni que fuéramos' amb un rètol a la part inferior. Captura el 9 de juliol de 2024

"En el moment en què Bernardo m'ho reconeix, m'anima que ho expliqui a la meva mare", afegia Luis Manuel. "Jo li dic que ho ha de parlar amb la seva filla i que tot s'ha de fer de manera legal".

Encara més, el pare d'Anabel Pantoja li hauria ofert fins i tot fer-ho públic mitjançant exclusiva. Una cosa, a la qual cosa Luis Manuel s'ha negat. "Li dic que jo tinc una feina, que visc còmode i que vull fer-ho fora de tota aquesta història".

'Pinocho', germà d'Anabel Pantoja se sincera amb María Patiño

I, just després que Bernat li confessés que era el seu pare, entrava a l'hospital i empitjorava fins a morir.

Allà, Belén Esteban ha recordat al germà d'Anabel Pantoja que un cop va morir el seu pare, no va deixar de fer exclusives. I és que va anar a diversos programes i va protagonitzar fins i tot una portada.

"Jo vaig dir quaranta mil vegades que no trepitjaria un plató de televisió, però vaig voler explicar la meva història", ha aclarit. Així, sembla que Luis Manuel es planteja fins i tot anar a Ni que fuéramos i estar cara a cara amb una de les millors amigues d'Anabel, Belén Esteban.

Muntatge d'Anabel Pantoja somrient amb unes arracades d'or i Luis Manuel Rico 'Pinocho' amb rostre seriós

D'altra banda, 'Pinocho' ha explicat també que sí que ha felicitat Anabel Pantoja per l'embaràs. D'aquesta manera, el suposat fill de Bernando Pantoja no ha deixat d'intentar un acostament amb la germana.

A més, Luis Manuel ha explicat que ell va saber l'embaràs d'Anabel, però no va voler dir res. "Vaig saber mitjançant uns amics que tenim en comú", assegura.

Tot i això, 'Pinocho' encara no hauria felicitat la seva germana, encara que molt aviat pot convertir-se en tio d'aquest nen.

➡️ Gent

Més notícies: