Dues persones amb ulleres de sol estan assegudes una al costat de l'altra, amb un gràfic d'un document legal superposat a la part superior de la imatge.
GENT

El problema legal que ha enfrontat Marta Riesco amb Kiko Matamoros en ple directe

Marta Riesco, en peus de guerra amb Kiko Matamoros per criticar l'actitud d'Anabel Pantoja amb la premsa

Marta Riesco ha explotat davant del comportament d'Anabel Pantoja amb la premsa. I és que l'actitud de la sobriníssima deixa força a desitjar, responent de molt mala manera als reporters.

Tot i això, s'ha trobat que la resta de companys com Kiko Matamoros s'han posicionat del costat de Pantoja i l'ha defensat. Cosa que la reportera no concep, ja que ella manté una guerra oberta amb Anabel des de fa temps.

Alguna cosa, davant del que Riesco, que no es porta precisament bé amb Anabel, ha explotat en contra. El que, al seu torn, ha derivat en una bronca monumental a Ni que fuéramos.

En opinió de Marta Riesco, Anabel Pantoja ha estat molt maleducada amb la premsa i anomenar-se Pantoja no li dona dret a comportar-se així.

Dues dones assegudes en cadires acolorides en un set de televisió amb il·luminació rosa i blava, una porta ulleres de sol i un vestit negre, mentre que l'altra vesteix un vestit amb estampat floral, ia la part inferior de la imatge hi ha un text amb una cita.

"Em cau fatal, per això la tinc demandada i a veure qui més cau", ha advertit contundent la reportera. I aquí Belén Esteban ha aprofitat per llançar-li un sonor zasca, recordant-li que llavors també hauria de demandar Kiko Matamoros.

I és que va ser Matamoros qui va treure a la llum al Deluxe el tema de la suposada nit de passió que Marta Riesco va viure a Cantora.

Just per això, Belén Esteban li ha retret qui n'és realment el responsable. "A qui has demandat?", li ha preguntat. "Al que ho va explicar al Deluxe o després a la persona que parla quan li treuen el tema?"

Persones en un programa de televisió discutint sobre un tema polèmic, amb una declaració a la part inferior que diu:

Marta Riesco s'enfronta amb Kiko Matamoros en ple directe

Així, la de Paracuellos considera que per a Riesco és més fàcil demandar Anabel Pantoja, abans que Kiko Rivera, que va ser qui el va treure a la llum.

"Anabel Pantoja va mentir", ha insistit la reportera. "Aquesta noia trasbalsada, resulta que és una mentider i una mentidera, que per fer xou en un programa m'ha deixat per terra", ha sentenciat molesta.

Un home calb amb ulleres i camisa de mezclilla està assegut en un set de televisió amb llums de neó i un fons colorit, acompanyat d'un text a la part inferior que diu

"Ja anirem a judici i veurem qui guanya", ha sentenciat contundent. I aquí també ha aprofitat per dir pocavergonya a Anabel Pantoja per menysprear els reporters que passen calor al carrer.

"Això no et dona dret a anomenar-la pocavergonya, ho sento", ha intervingut Kiko Matamoros al seu torn. "Això és injuriar", ha advertit Marta Riesco perquè no es passi de la ratlla. "Podràs ser maleducada, però no és per dir-ho això".

D'aquesta manera, Marta Riesco ha acabat enfrontada amb la resta de col·laboradors per defensar la seva postura davant d'Anabel Pantoja. Ara, la pregunta que molts es fan és què passarà en aquest esperadíssim judici on totes dues es veuran les cares.

➡️ Gent

Més notícies: