Anabel Pantoja i Jorge Javier Vázquez a 'Supervivientes' amb una il·lustració d'una dona embarassada i un signe d'interrogació entre ells.
GENT

Anabel Pantoja confessa a Jorge Javier Vázquez el gran misteri del seu embaràs

Anabel Pantoja s'ha sincerat, revelant el que tots els mitjans es pregunten des que va anunciar que estava embarassada

Anabel Pantoja ha tornat una vegada més al plató de Supervivientes per fer front als seus compromisos professionals. Tot i les dificultats que travessa pel seu embaràs, la influencer es troba amb forces per continuar treballant.

A més de parlar sobre els concursants, Anabel es va sincerar sobre la bonica etapa per la qual passa. La col·laboradora va confessar a Jorge Javier com es troba i també el gran misteri del seu embaràs: la reacció de la seva tieta.

Anabel Pantoja amb vestit vermell posant davant d'unes escales amb persones al fons.

Anabel Pantoja trenca el seu silenci i revela el gran misteri del seu embaràs

Anabel Pantoja està travessant una de les seves millors etapes. En l'àmbit professional no li falta feina i en l'aspecte personal està entusiasmada amb el seu embaràs. Un embaràs que sortia a la llum fa unes quantes setmanes i que ha estat tota una revolució.

La influencer ha volgut compartir la seva felicitat amb tothom, però certes coses ha optat per viure-les a la intimitat. Tot i això, dimarts passat al plató de Supervivientes, Anabel es va sincerar amb Jorge Javier i va destapar el gran misteri del seu embaràs. Aquest misteri és la reacció que va tenir Isabel Pantoja quan es va assabentar que la seva neboda estava embarassada.

Un grup de persones està assegut en un sofà en un set de televisió, mentre que Jorge Javier Vázquez dret, vestit amb una jaqueta a ratlles, parla amb Anabel Pantoja; al fons, es pot veure una audiència i una decoració amb temàtica de natura. Captura de 'Supervivientes' el 2 de juliol de 2024

Anabel és conscient de la repercussió que el seu embaràs està tenint a la premsa. Tots volen saber com es troba i, sobretot, què va ser el que la seva tieta li va dir després de conèixer la bona nova. La influencer sí va compartir la reacció del seu cosí, Kiko Rivera, però va preferir guardar-se per a ella la de la cantant.

Fins dimarts passat 2 de juliol, quan Jorge Javier li va preguntar directament sobre el tema. “Què t'ha dit Maribel?”, li va preguntar el comunicador fent referència a la cantant. Davant la picardia de Jorge, Anabel va reaccionar amb un somriure i va confessar que la seva tieta “està molt contenta”.

Captura d'Isabel Pantoja a 'El Hormiguero' del dilluns 4 de setembre

Amb aquestes paraules, Anabel confirmava la joia de la cantant davant l'arribada d'un nou membre al clan Pantoja. Un gran misteri que fins ara no s'havia revelat, encara que la Belén, amiga íntima de la col·laboradora, ja havia avançat alguna cosa. “L'únic que diré, i ho dic perquè ho sé, és que Isabel Pantoja i Agustín, es van tornar bojos de felicitat”, va revelar Belén.

Anabel Pantoja actualitza el seu estat de salut

Anabel es troba ja a la setmana 19 i a hores d'ara ja comença a sentir les molèsties típiques d'embaràs. Com ella mateixa va confessar als seus seguidors, fa un temps que pateix cremors i dificultats per agafar el son.

Al plató de Tierra de Nadie, Jorge va voler interessar-se per com es trobava i aquesta li va confessar que es trobava una mica millor. Això sí, va explicar que contínuament té gana i va fer broma sobre això amb el presentador. “Té més gana que els supervivents, em sonen els budells”, va comentar entre rialles.

Anabel Pantoja enfadada al plató de Supervivientes

Una de les coses que caracteritza Anabel és l'enorme sensibilitat que demostra en alguns moments a tocar del dramatisme. Ara que està embarassada, Jorge va voler saber si el seu estat anímic havia patit canvis.

“Plores molt des que estàs embarassada?”, li va preguntar el de Badalona. “He estat més dramàtica amb tu a les tardes que ara prenyada. Això m'està donant una lliçó de vida”, encertava respondre ella.

Anabel Pantoja ajaguda amb expressió de cansament. Storie d'Anabel Pantoja a Instagram el 3 de juliol de 2024

Tot i això, avui mateix els ànims d'Anabel es trobaven sota mínims com ella mateixa ha compartit amb els seus seguidors. Mitjançant una storie, la influencer ha confessat que ha tornat a passar una mala nit, cosa que ha fet que li hagi costat aixecar-se.

“Nits i matins complicats”, escrivia amb una instantània on s'aprecia la cara visiblement cansada. Resulta evident que la influencer no està portant gens bé la meitat del seu embaràs, però res no li impedeix sentir-se feliç.

➡️ Gent

Més notícies: