Plànol curt de María Patiño, amb rostre seriós, asseguda al plató de 'Socialité'

María Patiño se sincera per primera vegada sobre la relació amb els seus germans

María Patiño parla sobre la relació que manté, avui dia, amb els seus dos germans petits

María Patiño s'ha obert com mai abans i ha confessat, a través d'un conegut pòdcast, quina és la vertadera relació que manté, avui dia, amb els seus germans.

Aquesta coneguda periodista espanyola fa més de 20 anys que treballa a la pantalla petita. Tanmateix, durant tot aquest temps, sempre s'ha negat a parlar de la seva vida públicament, fins ara.

María Patiño asseguda al plató de 'Socialité' al programa emès el 14 de maig de 2023
María Patiño no ha volgut mai barrejar la seva vida personal amb la seva feina a la televisió | Mediaset

Durant la seva intervenció al pòdcast de Carlota Corredera, Superlativas, María Patiño no ha tingut cap problema a obrir el seu cor amb tots els oients d'aquest projecte.

Fa uns dies, la presentadora va tornar de la seva última aventura laboral. Després de la cancel·lació de Sálvame, ella i diversos dels seus companys van viatjar fins a Miami per participar en l'últim 'reality' de Netflix.

Ara, i abans de reprendre les seves funcions dins de Socialité, María Patiño ha visitat el projecte audiovisual de Carlota per parlar de diversos aspectes de la seva vida personal.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Entre altres coses, totes dues professionals de la comunicació han tractat temes tan polèmics com ara el feminisme, la pressió pel físic a la televisió, el final de Sálvame o la maternitat.

Ara bé, sens dubte, allò que més ha cridat l'atenció ha estat la inesperada confessió que ha fet María Patiño. Sembla que no ha tingut objeccions a l'hora de parlar sobre un tema personal: els seus germans.

María Patiño revela quin és l'enllaç que manté amb els seus germans

María Patiño no ha tingut cap problema a explicar com s'emporta avui dia amb els seus germans. Durant tota la vida, la comunicadora ha viscut a diferents llocs de la geografia espanyola.

Tal com ella mateixa ha explicat al pòdcast de Carlota, encara que va néixer a Ferrol, Galícia, amb només quatre anys es va mudar a Sevilla amb tota la seva família.

"És veritat que no tinc un record de la meva infància", ha assegurat María Patiño, abans de compartir l'única imatge que guarda de la seva estada a aquesta ciutat.

Tal com ha confessat la televisiva, el que sí que recorda és l'aigüera blava que hi havia a la cuina de casa seva de Ferrol. Una imatge que mai no podrà treure de la seva ment, ja que, en aquest lloc, va passar una cosa que la va marcar de per vida:

Captura de 'Superlativas' amb Carlota Corredera presentant i María Patiño de convidada
María Patiño s'obre com mai abans al pòdcast de Carlota Corredera | YouTube, Superlativas

"Saps per què ho recordo? Perquè la meva mare em rentava el cap allà. Un dia, es va posar de part i em va deixar amb el cap brut. Aleshores, quan va néixer el meu germà, em vaig negar a veure'l".

Tal va ser l'animadversió que va generar contra el seu germà petit que, quan el va anar a veure a l'hospital, María Patiño no va dubtar a "pessigar" el bebè perquè volia "fer-li pupa".

No obstant això, i malgrat aquest episodi, avui dia, la periodista sent un profund amor pel seu germà. "És el meu ullet dret", ha explicat a continuació.

Amb els anys, la família es va mudar a Sevilla i va ser on va néixer el seu segon germà. Des d'aleshores, María Patiño no s'"ha sentit" de cap banda. I, encara que a Madrid està molt còmoda, va ser a Fuerteventura on va connectar amb el lloc.

Tant és així que, actualment, ha comprat un habitatge a aquesta illa, el qual es compon de dues parts. La planta inferior l'ha convertit en un apartament de vacances, mentre que la part de dalt és el seu habitatge personal.

Captura de 'Superlativas' amb María Patiño com a convidada
María Patiño parla per primer cop dels seus germans | YouTube, Superlativas

Tots aquests canvis de residència i el seu treball a la televisió han provocat un distanciament entre María Patiño i la seva família. Ara bé, tal com ha confessat, això no ha estat cap problema.

I és que, encara que la major part del temps està treballant o amb el seu marit Ricardo, manté una relació molt bona amb els seus germans.

Segons ha confessat María Patiño, tots dos sempre han estat molt "generosos" i han entès perfectament quina és la seva situació. Per això, i malgrat viure a ciutats diferents, continua mantenint un contacte molt estret amb ells.