Primer plànol de Kiko Rivera amb gest atònit en 'Sálvame Deluxe'

Kiko Rivera pren una decisió laboral que farà molt feliç Irene Rosales

Kiko Rivera ha fet servir les seves xarxes per anunciar que no vol treballar durant l'estiu

Kiko Rivera es va allunyar de Telecinco per centrar-se en la seva carrera musical i la veritat és que està tenint prou d'èxit. El problema és que les seves circumstàncies mèdiques l'obliguen a descansar i a prendre's la vida amb més calma, per això ha pres una determinació. Segons ha explicat a les seves xarxes socials, ha optat per gaudir de la seva família aquest estiu i fer només set concerts.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Kiko Rivera ha explicat que Irene Rosales l'ha ajudat molt durant la malaltia i creu que li deu una disculpa. En els darrers mesos ha estat molt centrat en la seva carrera i ara ha arribat el moment de gaudir-ne. Per aquest motiu, ha emès un comunicat anunciat que havia decidit rebutjar totes les ofertes, menys “set sessions” que ja tenia tancades.

Storie de Kiko Rivera a Instagram amb un comunicat sobre els seus concerts i les dates
Kiko Rivera ha anunciat els seus nous concerts | @riverakiko, Instagram

Kiko està vivint un bon moment personal, ja que s'ha reconciliat amb Isabel Pantoja. La cantant va acudir a veure'l a l'hospital quan va descobrir el que estava passant i, des de llavors, tornen a ser un equip. Ara, cal veure com encaixa Irene Rosales en aquesta equació perquè mai no ha tingut bona connexió amb Isabel.

Kiko està amb Irene a Huelva gaudint de l'estiu i pensa que el millor per a la família és passar un temps allunyat dels focus. És molt responsable amb els fans, així que s'ha compromès a donar uns espectacles concrets. Tanmateix, no tindrà una agenda tan ajustada com altres anys perquè, després de l'ensurt que ha tingut, pensa que ha de descansar.

“Bon dia a la meva gent. Aquest mes d'agost, després de molts anys, l'agafaré per a mi i la meva família, per gaudir d'ells i de mi mateix. Així que només hi haurà 7 sessions”, ha comunicat.

Kiko Rivera decideix passar l'estiu amb Irene Rosales

Kiko està molt centrat en la seva carrera com a DJ i cantant, però pensa que Irene es mereix que aquest estiu estigui al seu costat. Formen un bon equip, mai no s'han separat, malgrat els rumors de crisi. Irene, segons ha explicat a les xarxes, està “feliç” perquè pot gaudir del seu marit i de les seves filles.

Rivera té un altre assumpte per resoldre: ha llançat al mercat una cançó que ha despertat les crítiques dels seus detractors. Ha versionat el famós Aserejé i els seus rivals no han trigat a reaccionar-hi.

“M'he adonat que hi ha un munt de gent que està deixant comentaris molt lletjos al 'reel' amb la versió d'Aserejé. Només dir-vos que, si els gossos borden, és senyal que avancem. Ha de ser dur ficar-se al perfil d'algú només per posar coses lletges”, ha contestat ell.