Plànol curt de María Patiño, amb rostre seriós, asseguda al plató de 'Socialité'
GENT

María Patiño decideix explicar per què estarà un temps allunyada de Telecinco

María Patiño ha compartit la situació amb els seus seguidors

María Patiño està afrontant una etapa professional complicada, tenint en compte que Telecinco ha decidit cancel·lar Sálvame i el Deluxe. Dos programes aquests en què treballava, per la qual cosa ara només li queda Socialité, que presenta els caps de setmana.

Tanmateix, María ara estarà un temps allunyada de Mediaset. I, com no podia ser d'una altra manera, ha utilitzat les xarxes, on és molt activa, per comunicar-ho als seus seguidors. És més, n'ha donat fins i tot la raó.

María Patiño comparteix el seu allunyament temporal de Telecinco

La presentadora de Socialité ha reconegut obertament que el cessament dels dos espais esmentats en què col·laborava no l'han deixat indiferent. Ha admès que li han causat un enorme pesar i tristesa.

Aquesta situació professional, que l'ha afectada emocionalment, ha fet que ara María sorprengui amb un comunicat. En concret, al seu compte de Twitter ha anunciat que estarà uns mesos allunyada de la televisió. I no només això, de les seves paraules es dedueix que necessitava aquesta aturada urgentment per tot el que ha viscut els darrers temps.

Patiño, utilitzant un gif d'un interruptor que s'apaga, ha compartit un tuit molt clar i contundent en què ha dit: “Ha arribat el moment de desconnectar. Ens veiem al setembre”.

"No és un adeu, és la necessitat vital de dir fins després".

María ha revelat així que no serà a Telecinco fins al setembre perquè necessita descansar i tornar-se a carregar d'energia. Per això, els seus seguidors s'han de conformar sense veure-la durant diverses setmanes, en què ella, entre altres coses, aprofitarà per gaudir de les seves vacances. Sí, per gaudir de la mar a l'arxipèlag canari i per passar temps amb el fill i el marit.

Després del seu comunicat, molts dels seus fans han procedit a enviar-li missatges desitjant-li el millor en aquest merescut temps de tranquil·litat. Li han escrit comentaris com ara “Gaudeix molt, maca” i “Descansa”.

En aquesta mateixa línia hi trobem: “No saps com t'envejo, jo també necessito aquest adeu. Ens veiem a la tornada, Beyoncé de Triana” i “Gaudeix molt i descansa. Et trobarem molt a faltar, perquè la tele no és el mateix sense tu”.

María Patiño asseguda al plató de 'Socialité' al programa emès el 14 de maig de 2023
María Patiño ha rebut molts missatges d'afecte i d'ànim | Mediaset

També s'hi uneixen aquests: “Descansa, que t'ho mereixes. Ara és temps de recarregar piles i de tenir temps de qualitat amb la teva família” i “Ja t'estic trobant a faltar. Molta força i ànims amb allò que vingui, que serà absolutament genial i millor encara”.

María Patiño potser no descansarà tant com insinua

María Patiño amb aquest tuit ha exposat que s'allunya de la feina fins al mes de setembre. Tanmateix, potser no està dient tota la veritat sobre això, ja que el fotògraf Diego Arrabal ha donat una informació que contradiu la seva suposada aturada.

La col·laboradora l'ha vist manifestar que ella i altres dels seus set companys de Sálvame estan ni més ni menys que a Miami.

Primer pla de María Patiño amb rostre seriós arribant a la Fundació Querer
María Patiño, segons Arrabal, estarà uns dies treballant per al projecte de Netflix | GTRES

El motiu és que allà, durant uns 12 dies aproximadament, gravaran els sis episodis del nou Sálvame.

Així és, del format que crearan de manera específica perquè s'emeti a Netflix i pel qual cadascú s'embutxacarà uns 60 000 €.

Si és certa aquesta notícia, encara que María no surti en antena, continuarà treballant 15 dies més o menys més per motiu de l'esmentada gravació.

Això sí, una vegada conclogui aquest procés, es dedicarà completament a descansar.