Muntatge de fotos d'Andrea Janeiro, filla de Jesulín d'Ubrique, i María José Campanario, en primer pla i amb la cara seriosa
GENT

Andrea Janeiro i les sospites que María José Campanario tindria sobre ella

María José Campanario va deixar clares les seves sospites sobre Andrea Janeiro en una impactant carta que va fer pública

Després d'anys de silenci, María José Campanario explotava el 2021 amb una impactant carta que compartia obertament a les xarxes socials. Cansada de les provocacions de Belén Esteban, la dona de Jesulín amenaçava de destapar totes les seves suposades mentides. I una afectaria greument la seva filla, Andrea Janeiro.

En aquesta carta, podíem veure que María José es dirigia directament a la seva enemiga declarada, assegurant que Belén era un zero absolut a les seves vides. "A la meva i a la del meu marit", destacava.

"Em tems perquè sóc jo la que porto 20 anys amb Jesús Janeiro Bazán… No any i mig com tu, sense casar-te", prosseguia implacable Campanario.

Imatge d'Andrea Janeiro amb mascareta passejant pel carrer
Andrea Janeiro sempre s'ha mantingut al marge de les polèmiques familiars | GTRES

A més, deixava ben clar que no tenia cap por perquè ella "sap la veritat". I provocava a Belén deixant caure que estava disposada a fer-la pública.

"Vols que la sàpiguen els altres? Seré benvolent i esperaré que facis memòria. Seràs capaç? O cridem els que et van conèixer en la teva etapa de Madrid?", insinuava sense voler entrar en més detalls.

Tot i això, finalment era la mateixa Belén la que acabava confirmant de què es tractaven aquestes misterioses insinuacions. I és que es podria referir a la paternitat de la seva filla Andrea Janeiro.

En resposta, la col·laboradora de Sálvame no tenia cap problema a recordar-li a Jesulín que té quatre fills, "encara que altres diguin que no", deixava caure.

Storie de Belén Esteban a Instagram al costat d'Andrea Janeiro de nadó explicant que la trobarà a faltar en el seu 50è aniversari el 9 de novembre de 2023
Belén Esteban sempre ha defensat la seva filla | Instagram, @belenestebanmenendez

María José Campanario va fer saltar les alarmes sobre Andrea Janeiro

D'aquesta manera, sembla que el que María José podria haver insinuat és que Andrea Janeiro no és realment filla de Jesulín, sinó possible fruit d'una infidelitat. O almenys aquestes són les sospites que l'odontòloga hauria tingut sobre la noia.

"És la teva filla, teva! Encara que la de la carteta digui que no", insistia Belén donant la cara per la seva filla i defensant-se a Telecinco.

De la mateixa manera, apuntava que "tota la família de Jesulín sap el que hi ha, però molts callen per por. Tenen por", al·legava.

Imatge de María José Campanario i Jesulín d'Ubrique en una estació
Sembla que María José Campanario va dubtar de la paternitat de Jesulín respecte a Andrea | GTRES

I, per concloure, la col·laboradora destacava que ella no necessita res del seu ex, llevat que vegi que “té quatre fills, no tres”.

"Si a un fill li compres alguna cosa, doncs als altres també. La meva filla té una carrera amb matrícula d'honor, i ni a la teva família ni a la meva ningú no ha tingut matrícula d'honor a la seva puta vida", sostenia molesta.

Encara més, assegurava que Andrea Janeiro estimava molt els seus germans. "Quan va néixer el nen, es va agafar un AVE ella sola i se'n va anar a veure'l", explicava.