Muntatge de María José, mare d'Antonio Tejado, amb Inmaculada Casal
GENT

La mare d'Antonio Tejado canvia d'actitud davant del problema amb Inmaculada Casal

María José, mare d'Antonio Tejado, reacciona a la llibertat provisional imminent del seu fill

María José, mare d'Antonio Tejado, ha reaparegut després de conèixer-se els suposats problemes que té amb Inmaculada Casal.

La cunyada de María del Monte ha reaparegut molt somrient després de saber-se que Antonio Tejado podrà optar per fi a la llibertat provisional després de pagar una fiança de 100.000 euros.

Just per això, hem pogut veure la seva mare molt somrient, encara que s'ha negat a fer qualsevol declaració sobre això.

Captura de María José, mare d'Antonio Tejado, caminant pel carrer

Sens dubte, un gran canvi d'actitud que xoca molt amb què mostrava aquestes últimes setmanes. Potser perquè finalment veu la llum al final del túnel després d'una etapa molt complicada.

Fins ara, la mare d'Antonio Tejado sempre s'ha mostrat trista i molt afectada per tot el que ha passat.

Molt maca, i dirigint-se al seu domicili, María José tampoc no ha confirmat si venia del casament que ha tingut lloc aquest matí.

Era a Ni que fuéramos on descobrien que el distanciament de María del Monte amb la família d'Antonio Tejado es devia a un problema amb la seva dona.

La mare d'Antonio Tejado reapareix després del problema amb Inmaculada Casal

I és que, segons sembla, "consideren que des que Inmaculada Casal està a la seva vida, ella no és la mateixa".

"Acusen Inmaculada d'haver aïllat a María del Monte i haver-la separat de la seva família", explicava María Patiño.

"La mare d'Antonio Tejado ha pres una decisió irrevocable i de per vida, i és que no vol tornar a tenir-hi relació", informava. Per això que ni Maria del Monte ni Inmaculada hagin estat convidades al casament de la seva neboda.

Captura de 'Ni que anéssim' amb una imatge de María del Monte somrient amb els cabells recollits i María Patiño en plató parlant amb un jersei gris i una barbie a la mà el 16 de maig de 2024

Una data clau que ha reunit tota la família, però de la qual no han transcendit més detalls.

Arran del robatori que van patir a casa seva, tant Inmaculada Casal com María del Monte han procurat mantenir-se al marge.

Tot i això, fonts properes asseguren que tindrien seriosos dubtes sobre la culpabilitat de Tejado, i és que les proves "hi són i no menteixen".

I, part de l'enuig que la mare d'Antonio Tejado tindria amb l'artista, vindria arran que considera que del Monte no li ha posat gens fàcil el seu fill. Just per això, li ha costat tant de recuperar la llibertat.

➡️ Gent

Més notícies: