Muntatge en primer pla amb Isa Pantoja al costat de Dulce Delapiedra
GENT

Isa Pantoja, molt afectada, dona una informació sobre la salut de Dulce Delapiedra

Isa Pantoja ha donat la cara per qui fos la seva mainadera, Dulce Delapiedra, després de la seva duríssima entrevista

Isa Pantoja s'ha pronunciat sobre la duríssima entrevista que va oferir Dulce Delapiedra, a qui assegura que pensa seguir defensant malgrat tot.

Delapedra concedia una destructiva exclusiva a Lecturas, on parlava sobre la delicada situació que travessa actualment. Entre altres coses, Dulce parlava sobre la seva malaltia, problemes econòmics i fins i tot manifestava obertament que havia pensat a prendre's la vida.

Unes declaracions molt preocupants i que han generat molt enrenou. "Tinc una depressió crònica des que vaig viure a Marbella amb Isabel Pantoja", confessava.

Captura de Dulce Delapiedra durant una de les seves entrevistes a Telecinco

I, tot i que Isa Pantoja sempre ha estat molt unida a la seva mainadera, tot indica que ella no tenia ni idea de com ho estava passant realment de malament. I encara menys que hagués intentat prendre's la vida amb pastilles.

"M'afecta i em fa mal", comentava sobre això. "Sabia la situació en què es troba, però això de les pastilles no ho sabia, no m'ho havia dit".

A més, sembla que Isa opina que Dulce Delapiedra es va bolcar tant amb ells quan eren uns nens, que es va oblidar d'ella mateixa. "Per mi ella és com una segona mare", sosté.

Isa Pantoja defensa Dulce Delapiedra

D'aquesta manera, la noia també aprofitava per llançar un dard enverinat a la seva mare. "Jo estic sempre amb la gent que em deixa estar al seu costat", ha assenyalat.

Molt conscient de la delicada situació que travessa la que fos la seva mainadera, Isa Pantoja deixa clar que pensa ser-hi, igual que Dulce ho ha fet durant tants anys.

Chabelita deixa molt clar que "no pot forçar ningú", en clara referència a la seva mare Isabel Pantoja, que segueix sense voler saber res dels seus fills.

Captura d'Isa Pantoja caminant pel carrer

La cantant ha continuat amb la seva vida, centrada completament en la seva carrera professional i excloent per complet Isa i Kiko Rivera.

Bona prova d'aquest distanciament és que ni tan sols es va presentar a la comunió del seu net, Albertito, que també n'ha acabat patint les conseqüències.

Sens dubte, Dulce ha sabut suplir amb escreix aquest paper de mare que de vegades li ha faltat a Isa Pantoja. És més, l'afecte existent entre totes dues no ha canviat amb els anys. Per a Delapiedra, Isa sempre serà la seva nena.

Encara més, assegurava que només li havia faltat "parir-la". Encara que, això sí, Chabelita demana que sàpiguen diferenciar entre l'afecte que té a la seva mainadera i el que sent per la seva mare.

"Cal intentar separar parlar públicament des del respecte de la meva mare i no torçar-me, rebent coses que em fan mal cap al meu fill", matisava.

➡️ Gent

Més notícies: