Fotomuntatge amb un fons de nadó, al capdavant Ana Herminia i Ángel Cristo i un emoji amb cara sorpresa
GENT

Ángel Cristo confessa el veritable motiu pel qual es casa amb Ana Herminia

Ángel Cristo i Ana Herminia anuncien la seva pròxima boda i revelen la data i el lloc exacte on tindrà lloc


Ángel Cristo i Ana Herminia han anunciat en exclusiva la seva pròxima boda. La parella més polèmica de Supervivientes ha revelat els seus plans de futur i el moment en què actualment es troba la seva relació.

Ángel ha confessat que la veritable raó per la qual es casa amb Ana és que n'està profundament enamorat. A més, la data en què tindrà lloc l'enllaç té un significat especial per a tots dos. Es tracta del 17 d'octubre, dia de l'aniversari del pare d'Ángel, i el número de bona sort del pare d'Ana.

Ángel Cristo i Ana Herminia amb cintes vermelles al cap posen per a una foto, Ángel sosté una forca de fusta.

Ángel Cristo i Ana Herminia es casen

Ángel Cristo i Ana Herminia ocupen avui la portada d'una coneguda revista. El fill de Bárbara Rey ha tornat a concedir una exclusiva mitjançant la qual ha anunciat la seva pròxima boda amb Ana. També ha revelat algunes dades punyents de la seva infància que encara no havien vist la llum.

“Estic enamorat”, ha explicat Ángel, revelant així el veritable motiu pel qual es casa amb Ana. La parella ja va contreure matrimoni en una cerimònia especial a Hondures i ara el seu desig és fer-ho oficial. A Lecturas, el fill de la vedet i la seva parella han revelat el dia exacte en què, per fi, compliran el seu somni.

Captura d'Àngel Crist JR al casament a Supervivientes

La cerimònia tindrà lloc el pròxim 17 d'octubre i no és una data escollida a l'atzar. Tant per a Ángel com per a Ana, aquell dia té un significat especial. Justament aquell dia, el pare del supervivent i exmarit de Bárbara Rey hauria complert anys.

"El 17 d'octubre és el dia de l'aniversari del meu pare", recalca Cristo, alhora que confessa que continua recordant-lo. “Aquell dia sempre me'n recordo d'ell, em fa il·lusió, sembla que no puc estimar el meu pare”, afegeix.

Tenint en compte el passat dels seus pares i la seva guerra oberta amb Bárbara, es podria entendre com una provocació cap a la seva mare. Tanmateix, per a Ángel, es tracta d'unir dos dies especials en la seva vida i nega que l'hagi triat per molestar la vedet.

A més, tal com expliquen, aquell dia també és significatiu per a la parella. "És el dia de la bona sort del pare d'Ana", ha comentat.

La llista de convidats a l'enllaç d'Ángel Cristo i Ana Herminia

La llista de convidats a l'enllaç d'Ángel i Ana ha estat una altra de les dades que la parella ha revelat a la seva última entrevista. Després dels conflictes protagonitzats per tots dos, l'interès per qui anirà a l'enllaç és majúscul.

En aquest sentit, Ángel ha deixat clar que no pensa convidar la seva mare ni la seva germana. Encara més, l'exsupervivent confessa que no té contacte amb ningú de la família materna, ja que s'han posicionat al costat de Bárbara.

Captura d'Àngel Crist JR i Ana Herminia al seu casament a Supervivientes

Els únics que comptaran amb invitació són els seus cosins i nebots per part del seu pare. Ells sí que podran ser testimonis del gran dia d'Ángel i Ana. Tampoc s'espera que els companys de Cristo a Hondures acudeixin a l'enllaç després del seu pas polèmic per Supervivientes.

L'enllaç tindrà lloc a Madrid, concretament en una finca propietat d'uns amics. La cerimònia serà religiosa i se celebrarà en una ermita que es troba dins de la mateixa propietat.

Tant Ángel com Ana estan molt il·lusionats amb la boda i es troben immersos en els preparatius. Amb aquesta segellaran de manera oficial el seu amor, mesos després que es casessin a Hondures pel ritu garífuna.

“Ana és la dona de la meva vida, i vull passar la resta de la meva vida amb ella”, va comentar a Supervivientes. Ara, Ángel reitera de nou el seu amor per la seva noia, deixant clara la raó per la qual es casarà amb ella el 17 d'octubre.

➡️ Gent

Més notícies: