Primer plànol de Manuel Bedmar amb rostre neutre

Manuel Bedmar, parella de Rocío Flores, pren una decisió que no podrà oblidar

Ningú es podia arribar a imaginar el pas que ha fet Manuel Bedmar

En aquests moments, el nom de Manuel Bedmar es troba a la boca de tot el món per una raó de pes. I no, aquest assumpte no té relació amb Rocío Flores, encara que potser sí de manera indirecta.

El motiu és ni més ni menys que la decisió que ha pres el jove, la qual ha sorprès tothom. Diem que la filla d'Antonio David Flores podria estar més o menys relacionada amb aquest assumpte perquè, òbviament, ella deu haver estat testimoni del que ha fet el seu xicot.

La qüestió és que la determinació que ha pres Manuel Bedmar, ja us avancem, és irreparable. A hores d'ara, el jove, si s'arriba a penedir del que ha fet, ja no podrà fer marxa enrere, per descomptat.

Imatge de Rocío Flores recolzada en el seu xicot Manuel Bedmar, tots dos posant
Manuel Bedmar s'ha arriscat en prendre aquesta decisió important | @manuelbedmar14, Instagram

Manuel Bedmar i el seu important canvi físic

Recentment, Manuel Bedmar va decidir fer un petit canvi a la seva vida, un que, indubtablement, mai oblidarà. I és que, el nuvi de Rocío Flores va anar a una botiga de tatuatges per complir un dels seus desitjos més grans: tatuar-se el seu braç dret senceret.

Així és, Manuel Bedmar ha deixat enrere aquella època en què es tatuava coses petites, com ara una frase o una flor. Aquesta vegada, el jove va decidir apostar amb magnificència i cobrir-se tota aquesta extremitat.

Si fem memòria, sabrem que no és la primera vegada que Manuel Bedmar arrisca així, ja que també té l'altre braç ple de tatuatges. Això sí, són més abstractes en comparació amb aquest darrer que s'ha fet.

I què va escollir com a disseny? Un de molt particular certament. I és que, Manuel Bedmar es va decantar per una elaboració on l'escultura, la pintura i l'escriptura, entre altres arts, tenien un paper fonamental.

Tal com es poden observar a les imatges publicades pel mateix negoci, a la part del bíceps hi figura el cap d'una escultura, seguida pel que sembla un Pegàs que està trepitjant un llibre. Un art força enginyós que està cobert de tons grisencs i negres.

Pel que fa a tot això, és inevitable que no ens vingui una pregunta al capdavant: Manuel Bedmar s'animarà i es cobrirà tot el cos? Sens dubte, al pas que va no resultaria gens estrany…