Primer pla d'Antonio David Flores amb rostre somrient

Antonio David Flores somriu: la veritat sobre Rocío Carrasco ja ha vist la llum

Antonio David Flores ha pogut demostrar les seves teories

Antonio David Flores no pot estar més content amb la darrera informació que ha vist la llum. I és que, després d'anys, finalment se sap la veritat sobre un dels negocis més famosos de la seva exdona.

Tot i que durant anys va comptar amb un gran suport públic, el 2021, l'exguardia civil va veure com la seva popularitat baixava a passos de gegant. Fins a tal punt va arribar aquesta situació que, fins i tot, va perdre el lloc de treball dins de Mediaset España.

Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores i la seva exparella, Rocío Carrasco, amb diners de fons
Antonio David Flores va perdre el lloc de treball per culpa de la seva exdona | e-noticies.cat

I és que, a principis d'aquell any, l'exdona d'Antonio David Flores va estrenar la seva sèrie documental, Rocío: contar la veridad para seguir viva. Amb la col·laboració de La fàbrica de la tele, Carrasco va tenir l'oportunitat de donar visibilitat al seu testimoni dur.

Durant tots els capítols que componen aquesta producció audiovisual, el protagonista va relatar l'infern que, segons ella, va haver de patir i suportar al costat del seu botxí.

A més, Rocío va relatar el traumàtic episodi que va viure amb la filla de tots dos. Per això, i després de conèixer l'altra part de la història, Sálvame va decidir acomiadar Antonio David Flores de manera fulminant.

Des d'aleshores, el youtuber només té un objectiu: desvetllar totes les mentides que, segons ell, ha explicat la seva exdona. A més, ha assegurat que no pararà fins a desmantellar el suposat negoci que s'amaga darrere aquesta sèrie documental.

Ara tot apunta que els desitjos d'Antonio David Flores s'han fet realitat. I és que un usuari de Twitter acaba de rescatar una notícia molt reveladora sobre el projecte audiovisual de Carrasco.

Antonio David Flores està de celebració: per fi ha sortit a la llum tota la veritat

Antonio David Flores per fi ha pogut demostrar el que, tant ell com el seu advocat, han assegurat durant tot aquest temps en relació amb la docuserie de Rocío.

Fa uns dies, l'assessor legal del youtuber no va tenir objeccions a confirmar que tot el que va passar arran de l'estrena d'aquest format portava darrere "una instrumentació política".

Rocío Carrasco en primer pla plorant a 'Contar la verdad para seguir viva'
Antonio David Flores per fi ha pogut demostrar la seva teoria sobre la docuserie de Rocío Carrasco | Mediaset

Tot i que han estat diverses les ocasions en què Antonio David Flores ha posat sobre la taula aquest polèmic tema, no ha estat fins ara que ha estat recolzat públicament.

I és que acaba de sortir a la llum una notícia del mitjà EDAtv que podria suposar un abans i un després en aquesta controvertida i mediàtica història.

Un usuari de Twitter ha compartit amb la resta d'aquesta comunitat un titular molt sorprenent. "Irene Montero va pactar amb La fàbrica de la tele la politització del documental de Rocío Carrasco a Telecinco".

Unes paraules que, posteriorment, han estat especificades al subtítol d'aquesta notícia. Segons afirma aquest mitjà, "la ministra es va reunir amb directius" de Telecinco i amb el mateix Jorge Javier Vázquez "per tancar el suport del Govern a aquest format".

Un tuit que, de ben cert, ha aconseguit treure un somriure a Antonio David Flores. I és que gràcies a ell ha pogut demostrar la seva veritat.

Com calia esperar, els usuaris d'aquesta xarxa social no han trigat a posicionar-se en un dels dos bàndols. D'una banda, els partidaris de l'exguàrdia civil han assegurat que, tard o d'hora, “tot ha sortit a la llum”.

Muntatge en primer pla d'Irene Montero somrient i Jorge Javier Vázquez seriós
Molts han aplaudit el suposat pacte entre la ministra i Telecinco | Mediaset, E-Noticies

Altres, en canvi, no han trigat a qüestionar-se la informació que ha publicat aquest mitjà. Per això diversos defensors de l'exparella d'Antonio David Flores han demanat públicament que ensenyin les proves del que estan explicant.

A més, molts partidaris de Rocío no han dubtat a aplaudir la decisió que va prendre la ministra Montero en aquell moment: "Va ser per donar més credibilitat a la sèrie documental".

"Doncs molt bé, perquè gràcies a això hi va haver moltes trucades al 016. Tot un èxit, gràcies Rocío, gràcies Irene Montero", ha assegurat una detractora d'Antonio David Flores.