Lydia Bosch espantada interpretant el seu paper a la sèrie 'Mía es la venganza' de Telecinco

Telecinco cancel·la ‘Mía es la venganza’ i el director de la sèrie trenca el silenci

‘Mía es la venganza’ no ha convençut l'audiència

Els rumors eren certs: els responsables de Telecinco no estaven d'acord amb el desenvolupament de Mía es la venganza. El projecte era massa ambiciós, havien de substituir Sálvame i el programa tenia un públic massa fidel. De fet durant les primeres emissions es van mobilitzar a les xarxes socials perquè ningú veiés la telenovel·la.

Mía es la venganza deixarà d'emetre's, Telecinco ha cancel·lat el projecte i la revista Semana ha confirmat aquesta notícia. Pedro Valdezarate, un dels directors de la sèrie, ha trencat el silenci per revelar el que hi ha darrere aquesta decisió. Per la seva banda, el perfil Algo Pasa TV assegura que no hi ha marxa enrere i que Mediaset ja no vol saber res de la ficció.

Mía es la venganza va començar amb resultats molt baixos, massa per a un projecte de tal envergadura. “Tant de bo les coses haguessin estat diferents”, ha revelat Aurora Guerra, la seva creadora, que també s'ha pronunciat sobre la cancel·lació. Les últimes dades que ha registrat la sèrie han acabat amb la paciència de Telecinco, doncs mai no han superat el 10 % de share.

Captura d'una seqüència de 'Mís es la venganza' amb Olivia sentada a un escriptori
'Mía es la venjança' ha perdut el seu lloc a Telecinco | Mediaset

Mía es la venganza ha registrat un mínim d'un 6,5, una dada molt per sota del que registrava Sálvame. El programa de Jorge Javier Vázquez, malgrat la mala fama que tenia dins i fora de Telecinco, arribava al 14 %.

La meva és la venjança acaba per sempre

El mitjà Telemagacine assegura que l'equip de Mía es la venganza “s'ha acomiadat per sempre”. Encara queden 90 capítols per emetre, però les gravacions estan paralitzades. Telecinco no té intenció de continuar invertint i un dels responsables de la sèrie ha trencat el silenci.

“Han estat set mesos de feina, però han passat volant. El fet d'haver estat cancel·lats a les tres setmanes d'emissió em deixa amb la sensació de no haver mostrat gaire la gran feina que hi ha darrere de les càmeres. És una pena que aquest projecte d'Aurora Guerra per al qual vaig ser reclutat com tants companys acabi així”.

Lydia Bosch, José Sospedra i Natalia Rodríguez a la presentació de la sèrie de Telecinco 'Mía es la venjança'
Els actors de 'Mía es la venjança' pensaven que triomfarien | Mediaset

Ara només cal saber què farà Telecinco amb els capítols que ja hi ha gravats i pagats. Setmana estudia dues opcions: o que mantingui la sèrie, malgrat les males dades, o que aposti per traslladar-la a Divinity. Aquesta alternativa sona amb més força, Divinity és un canal secundari que es pot permetre resultats més baixos.

Pedro Valdezarate també ha confirmat que el projecte està cancel·lat.