Primer pla de Makoke feliç al musical de Whitney Houston

Makoke revela una dada sobre la seva nova vida que sorprendrà Kiko Matamoros

Makoke ha confessat la veritat perquè ja no vol continuar dissimulant

Makoke ha tingut molts problemes amb Kiko Matamoros i actualment segueixen tenint comptes pendents als jutjats. La tertuliana de Telecinco considera que el seu exmarit ha estat injust amb ella i ha pres una decisió les últimes hores. No en vol parlar més, per això en la seva última entrevista ha prohibit que li fessin preguntes sobre el tema.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Makoke és una cara molt cotitzada i tot el que fa es converteix en motiu de conversa. Telecinco l'ha investigat i ha descobert que a la seva vida hi ha un home nou, així que els rumors no han trigat a arribar. Després de trencar amb Kiko Matamoros ha tingut moltes parelles, però aquesta podria ser la definitiva, almenys ella està molt il·lusionada.

La malaguenya ha començat una nova vida i ja no vol saber res de les diferències que tenia amb Kiko. Aquest últim està encantat, ja que ell porta molt de temps en una altra fase.

Makoke parlant al plató de 'L'última nit' amb rostre neutre
Makoke prefereix ser sincera i explicar la veritat | Mediaset

Makoke ha confirmat que està "molt enamorada" i que el seu nou xicot "no és un amor d'estiu", la història va de debò. La col·laboradora ha començat una nova vida, vol gaudir del present i oblidar el passat amb Kiko Matamoros. Durant l'última entrevista que va donar a La última noche també va deixar un altre aspecte clar.

Sempre s'ha dit, fins i tot ho ha confirmat Fiesta , espai on treballa Makoke, que tenia un deute d'un milió d'euros. L'ex de Matamoros assegura que no és cert i que aquest assumpte ja està resolt. Fins i tot ha advertit la periodista Isabel Rábago, que va treure el tema, amb prendre mesures contra ella si torna a afirmar-ho.

La nova vida de Makoke: 'Una de les coses més boniques'

Kiko Matamoros estarà realment sorprès, ja que ja ha descobert que la seva exdona torna a estar il·lusionada. Des que van trencar ha tingut diversos nuvis, nuvis que no han sortit bé, però ella segueix creient en l'amor. Recentment, ha revelat un detall important: aquest pot ser el definitiu, és que és el més especial.

Captura de 'Socialité' amb Makoke asseguda en un tamboret d'una terrassa abraçada a un noi el 15 d'agost de 2023
Makoke torna a estar il·lusionada | Mediaset

“És una de les coses més boniques que m'ha passat a la vida”, comença dient a Fiesta. Es van conèixer el 23 de juny i des de llavors no se n'han separat. “El vaig veure en una festa i m'hi vaig fixar perquè és el meu maco i des d'aquell dia no ens hem separat”.

Maria Verdoy, la presentadora que li estava preguntant per aquest assumpte, reconeix que veu il·lusió als ulls de Makoke. “Et conec i mai no t'havia vist aquesta mirada”, li ha dit la Maria.

Imatge de Kiko Matamoros amb rostre seriós a 'Sálvame Deluxe'
Kiko Matamoros no vol parlar de la seva exdona | Mediaset

L'exdona de Kiko Matamoros ha aportat una nova dada: el seu fill Javier Tudela no el coneix. Això sí, insisteix que la relació és seriosa, que no és un caprici. "Cal posar nom a allò que és ia allò que sent i no és un rotllo d'estiu".

Kiko s'ha mantingut al marge i no ha comentat res, no ha fet servir les seves xarxes per opinar. En les seves darreres intervencions ha deixat clar el que pensa: la seva ex necessita parlar-ne per generar interès.